Ο Μπαράκ Ομπάμα και σε ρόλο… DJ – Μας προτείνει τη δική του καλοκαιρινή λίστα τραγουδιών

Στην κορυφή βρίσκεται το τελευταίο single της Beyonce, «Break My Soul», και το «More Than You Know» του Dr. John 

Στο Instagram την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη ετήσια playlist του, με τα αγαπημένα του τραγούδια. Στην κορυφή βρίσκεται το τελευταίο single της Beyonce, «Break My Soul», και το «More Than You Know» του Dr. John.

Η λίστα περιλαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες. Το «Vibe Out» των Tems, το «Music for a Sushi Restaurant» του Harry Styles και το «Last Last Last» του Burna Boy μπήκαν, επίσης, στην αγαπημένη του λίστα μαζί με το «Mighty Love» των The Spinners, το «Persuasive» του Doechii και το «Feelin' Alright» του Joe Cocker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Ορισμένες από τις άλλες αγαπημένες μελωδίες του Ομπάμα για την εποχή περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια όπως τα «Blue In Green», «Save Me» και «Let's Go Crazy» από τους αείμνηστους θρύλους Miles Davis, Aretha Franklin και Prince. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Το «I Can't Get Next to You» του Al Green και το «Dancing in the Dark» του Bruce Springsteen είναι άλλες εμβληματικές επιτυχίες στη λίστα του Ομπάμα.

«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist, επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας. Είναι ένα παράδειγμα του πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά», έγραψε ο Ομπάμα στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας: «Να τι άκουσα αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;». 
 

Πηγή: skai.gr