Ο λόγος που το φαγητό στο Met Gala έγινε viral και η απάντηση του σεφ

Είναι γεγονός πως το Met Gala είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion events του κόσμου, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα από fashion lovers που περιμένουν πώς και πώς να δουν τους celebrities με τα πιο ενδιαφέροντα outfits. Όμως οι κάμερες σταματούν εκεί. Μπορεί το κόκκινο χαλί να γίνεται viral παγκοσμίως, οι κάμερες όμως απαγορεύεται να καλύψουν το event όταν κλείνουν οι πόρτες. 

Το φετινό έγινε viral για πολλούς λόγους, αλλά μία ηθοποιός κατάφερε να μας... βάλει πίσω από τις πόρτες αποκαλύπτοντάς μας το φαγητό, και δεν ήταν ευχάριστα όσα είπε. 

Ο λόγος για την Keke Palmer που έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο red carpet αλλά δεν φάνηκε να απολαμβάνει τόσο το μενού. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα Insta Stories της, η Palmer έγραψε ''γι' αυτό δεν σας δείχνουν το φαγητό'' ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε καλαμπόκι, τομάτες μαζί άλλα λαχανικά και σπόρους. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το φαγητό μοιάζει με το διαβόητο φαγητό του Fyre Festival όπου τους είχαν σερβίρει ψωμί, τυρί και σαλάτα. 

Φέτος το μενού είχε σαν βάση τα λαχανικά, με συνταγές από 10 ανερχόμενους σεφ της Νέας Υόρκης. Ο επικεφαλης των σεφ, Marcus Samuelsson, υπερασπίστηκε το μενού λέγοντας πως πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους καλεσμένους. 

O βασικός λόγος όμως που η ανάρτησή της έγινε viral είναι πως το εισιτήριο για το Met Gala κοστίζει από $30 χιλιάδες μέχρι $50 χιλιάδες, παρόλο που οι περισσότεροι celebrities βρίσκονται εκεί σαν καλεσμένοι είτε της Vogue, είτε των σχεδιαστών. 

Πηγή: Must
TAGS: φαγητό