Χώρισε και ήδη βρήκε νέο έρωτα ο Ντι Κάπριο; - Φήμες ότι έχει σχέση με τη Τζίτζι Χαντίντ

«Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας στον άλλον», ανέφερε μια πηγή για το ζευγάρι

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέγεται ότι βγαίνει με το γνωστό μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, κάτι που επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο Life & Style. «Ο Leo και η Gigi έχουν βρεθεί μερικές φορές αυτό το καλοκαίρι», είπε στο In Touch μια πηγή.

«Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας στον άλλον», συνέχισε η πηγή για το ζευγάρι, προτού προσθέσει, «Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι αλλά χαμηλών τόνων με μια συμπεριφορά «ενός από τους άντρες».

Ενώ ο Leo και η Gigi, οι οποίοι έχουν ακριβώς 20 χρόνια διαφορά, θα γίνονταν σχεδόν αμέσως ένα από τα μεγαλύτερα ζευγάρια της λίστας Α του Hollywood αν άρχιζαν να βγαίνουν επίσημα, «Είναι περιστασιακό και όχι σταθερό. Αλλά έχουν πολλούς κοινούς φίλους», είπε μια άλλη πηγή.

Ο σταρ και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του, Camila, χώρισαν πρόσφατα, επιβεβαίωσε το In Touch την Τρίτη 30 Αυγούστου. «Ο Leo και η Camila έκαναν μερικά διαλείμματα στην σχέση τους, τους τελευταίους μήνες.

Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα εξακολουθούν να είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα ή απλά θα το αφήσουμε να τελειώσει», δήλωσε στο In Touch, μια τρίτη πηγή. «Όταν εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν τον χρόνο τους ξεχωριστά».

Πηγή: Must