Νέα ρήξη στο παλάτι της Βρετανίας: «Μήλον της Έριδος» η βάπτιση της Λίλιμπετ

Βλέποντας τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι να περπατούν μαζί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετό καιρό προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα πειστήκαμε πως τα δύο αδέρφια τα έχουν βρει μεταξύ τους και πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ξανά φιλικές. Νέα δημοσιεύματα όμως αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο υπάρχει μια νέα ρήξη μεταξύ των δύο royals και αυτό εξαιτίας της βάπτισης της κορούλας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν φαίνεται να αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση της Λίλιμπετ στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως είχε γίνει και με τη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού, Άρτσι. Το γεγονός όμως αυτό δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ουίλιαμ, καθώς πιστεύει πως κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό - ειδικά μετά τις δηλώσεις των Sussexes στην Όπρα.

Το γεγονός μάλιστα πως ο Χάρι ετοιμάζει την βιογραφία του έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά αντιδράσεις και ο Ουίλιαμ -φοβούμενος αυτά που θα ακουστούν- δεν νιώθει έτοιμος να δει ξανά τον αδερφό του και κυρίως, να δώσει τα χέρια μαζί του. Οπότε, η βάπτιση του μωρού στην Αγγλία, για τον ίδιο δεν αποτελεί καλή ιδέα.

Πηγή: Must