Κλείσιμο

Μις Νέα Υόρκη: Η πρώην μπαλαρίνα αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση όταν ήταν 4 ετών

O κόσμος των καλλιστείων της έδωσε την ευκαιρία για να μοιραστεί την ιστορία της «επιβίωσής» της... 

Αυτή η πρώην μπαλαρίνα αντάλλαξε τις πουέντ με τιάρες, αλλά πρώτα έπρεπε να ξεπεράσει ένα βίαιο παιδικό τραύμα. Η Rachelle di Stasio - η πρόσφατα στεφθείσα Μις Νέα Υόρκη - θα μεταβεί στο Ρίνο της Νεβάδα τον επόμενο μήνα για να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις ΗΠΑ 2023, αφού νίκησε 184 διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία της πολιτείας της.

Η Μις Νέα Υόρκη

Η 26χρονη, η οποία έγινε δεκτή στη διάσημη σχολή American Ballet Theatre School ως έφηβη, μεταπήδησε στο μόντελινγκ μετά από ένα διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο δεξί της πόδι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά το «αντίο» στο μπαλέτο εκτόξευσε την καριέρα της στην πασαρέλα, με αποτέλεσμα να την εκπροσωπεί η Wilhelmina και τώρα η Elite Model Management NYC.

Ωστόσο, σύντομα ανακάλυψε ότι η πραγματική της κλίση, η ζωή στα καλλιστεία, συνδύαζε όλα τα πάθη της.

«Τα καλλιστεία για μένα είναι ένας συνδυασμός όλων όσων αγαπώ να κάνω - να βρίσκομαι στη σκηνή, να χορεύω, ένας συνδυασμός φωτογραφήσεων και επικοινωνίας με άλλους. Είναι κυριολεκτικά όλα τα πάθη μου σε ένα», δήλωσε στην «The Post» η Rachelle di Stasio, η οποία γεννήθηκε στο Νάσβιλ, αλλά τα τελευταία 12 χρόνια αποκαλεί τη Νέα Υόρκη σπίτι της.

Η Μις Νέα Υόρκη

Ίσως το πιο σημαντικό, ο κόσμος των καλλιστείων της έδωσε μια ευκαιρία για να μοιραστεί την ιστορία της επιβίωσής της. Η ίδια αποκάλυψε ότι «επέζησε» μιας σεξουαλικής επίθεσης σε ηλικία 4 ετών. Μάλιστα, η Rachelle di Stasio, η οποία εργάζεται με το μη κερδοσκοπικό δίκτυο Rape, Abuse & Incest National Network, γνωστό και ως RAINN, είναι αποφασισμένη να βοηθήσει άλλα θύματα.

Η Μις Νέα Υόρκη

«Είμαι έτοιμη να ακουστεί η φωνή μου, να μάθουν την ιστορία μου και να γίνω μέρος κάτι όμορφου. Μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τη φωνή και τη δύναμή μου για να φτάσω εκεί που είμαι σήμερα και θέλω να ενημερώσω άλλες γυναίκες ότι το παρελθόν τους δεν επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους ή το ποιες είναι», πρόσθεσε η ίδια. 

Η Μις Νέα Υόρκη

Πηγή: skai.gr