Maneskin: Πουλάνε…τρέλα! - Τα μέλη του συγκροτήματος παντρεύτηκαν μεταξύ τους – Δείτε video

Τον γάμο τέλεσε ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele, στη Ρώμη

Το ροκ συγκρότημα Maneskin -νικητές της Eurovision το 2021- εξέπληξε τους θαυμαστές του, διοργανώνοντας έναν «όχι και τόσο ιερό» γάμο, τον οποίο τέλεσε ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele, στη Ρώμη. 

Και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος φόρεσαν λευκά και με τις λευκές τους κάντιλακ έφτασαν στο κτίριο Palazzo Brancaccio, του 19ου αιώνα. Οι Victoria και  Ethan ήταν οι νύφες και οι Damiano και Thomas γαμπροί!  

Στην τελετή «γάμου» ο τελετάρχης ρώτησε τα μέλη του συγκροτήματος: «Θέλετε να παντρευτείτε, υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;». 

Και αφού τα μέλη απάντησαν καταφατικά, το συγκρότημα αντάλλαξε δαχτυλίδια και φιλιά πριν δώσει μια αποκλειστική συναυλία, που περιλάμβανε κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ «Rush!». Ο «γάμος», λοιπόν, έγινε, για τις ανάγκες του βίντεο και την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, σε συνεργασία με το Spotify. 

Οι Maneskin παντρεύτηκαν

Από τον γάμο δεν έλειπε και η γαμήλια τούρτα-υπερπαραγωγή του συγκροτήματος. Στην ιδιωτική εκδήλωση, στην περιοχή Colle Oppio της Ρώμης, παρευρέθηκαν πολλές διασημότητες από τον κόσμο του θεάματος και του αθλητισμού, όπως οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο ράπερ Machine Gun Kelly, η τραγουδίστρια Elisa και οι αστέρες του ποδοσφαίρου Paulo Dybala και Lorenzo Pellegrini.

Οι Maneskin παντρεύτηκαν

Αποτελούμενοι από τον τραγουδιστή Νταμιάνο Νταβίντ, την μπασίστρια Βιτόρια Ντε Αντζέλις, τον κιθαρίστα Τομάς Ράτζι και τον ντράμερ Ίθαν Τόρκιο, οι Maneskin γνωρίζονταν από το γυμνάσιο. Ωστόσο, το 2015 άρχισαν να παίζουν μαζί. Το όνομά τους, Måneskin, είναι δανέζικο και σημαίνει «φεγγαρόφως».

Θα περνούσαν, περίπου, δύο χρόνια πριν καταφέρουν να κερδίσουν το ιταλικό κοινό με την εμφάνισή τους στο talent show «X Factor» της Ιταλίας, όπου το 2017 κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η μεγάλη τους επιτυχία ήρθε με το τραγούδι «Morirò da Re» (Θα πεθάνω σαν βασιλιάς). 

Πηγή: skai.gr