Κλείσιμο

Ντέμι Λοβάτο: Είχα μια «όμορφη» συνάντηση με εξωγήινους - και δεν ήταν η πρώτη

Η Ντέμι Λοβάτο πιστεύει ότι «κάτι υπάρχει εκεί έξω». Η 29χρονη ποπ σταρ ισχυρίζεται ότι κάποτε είχε επαφή με εξωγήινα όντα στο Joshua Tree της Καλιφόρνια - και η εμπειρία αυτή ήταν συγκλονιστική. 

Αν ρωτήσετε τη Λοβάτο, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως μη δυαδική χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες «τους, εμείς, εμάς», θα σας πει ότι οι εξωγήινοι «πραγματικά ζουν ανάμεσά μας».

«Βγήκα στην έρημο στο Joshua Tree και ουσιαστικά είδα αυτή τη μπλε σφαίρα που ήταν περίπου 50 πόδια μακριά, ίσως και λιγότερο, και ήταν σαν να αιωρείται  πάνω από το έδαφος, περίπου 10 ή 15 πόδια, και ήταν κάπως σα να κρατούσε απόσταση από μένα», δήλωσε η Λοβάτο κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στο E!  «Ήταν μια όμορφη και απίστευτη εμπειρία.»

Η Λοβάτο συνέχισε λέγοντας ότι η συνάντησή της «άλλαξε τον τρόπο» που βλέπει τον κόσμο.

«Έχετε μια προαίσθηση και ξαφνικά επιβεβαιώνεται», εξήγησε η τραγουδίστρια.

«Αλλάζει την πραγματικότητα σου, σίγουρα». Σε ένα τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ Unidentified που αφορά τα ΑΤΙΑ και παρουσιάζει, η Λοβάτο εκφράζει την επιθυμία «να μάθει τι πραγματικά συνέβη» κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών της με τη μυστηριώδη μπλε σφαίρα.
 
Σύμφωνα με τη Λοβάτο όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αλληλεπιδρούσε με εξωγήινους επισκέπτες. Εξήγησε σε άλλη συνέντευξή τη ότι γοητεύτηκαν από τα UFO μετά από μια «βαθιά εμπειρία» στους εορτασμούς των 28ων γενεθλίων της το 2020.

«Έκανα επαφή [με εξωγήινους] και ήταν μια πολύ συναρπαστική εμπειρία. Από τότε, άρχισα να το εξετάζω περισσότερο και ήθελα να κάνω ένα σόου γι 'αυτό» δήλωσε στο Entertainment Weekly. 

«Παρακολουθούσα τα αστέρια […] και ξαφνικά κάτι εμφανίστηκε ακριβώς πάνω μας στον ουρανό», εξήγησε προσθέτοντας ότι είδαν «τεράστια φώτα που έκαναν ένα ερωτηματικό, σχεδόν, στον ουρανό» πριν εξαφανιστεί η φωτιζόμενη φιγούρα. 

«Συνειδητοποίησα [τότε] ότι η ζωή μου πιθανότατα θα άλλαζε με πνευματικό τρόπο, επειδή έχω πνευματική σύνδεση και με αυτό το ταξίδι». 

 

Πηγή: pagesix.com