Ξέσπασμα Σπίαρς για το ντοκιμαντέρ της: Ντράπηκα… Δεν είμαι τέλεια, βαρετή η τελειότητα (vid)

Ξέσπασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη αμερικανίδα ποπ σταρ έσπασε τη σιωπή της την Τρίτη για το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ των New York Times για τη ζωή της - λέγοντας ότι ντράπηκε και δάκρυσε με τον τρόπο που απεικονίστηκε. 

Το ντοκιμαντέρ των FX / New York Times, «Framing Britney Spears» (Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς) κάλυψε την άνοδο της τραγουδίστριας στον Όλυμπο της ποπ μουσικής σκηνής, τη δικαστική διαμάχη της με τον ίδιο της τον πατέρα για την περιουσία της, καθώς και το κίνημα #FreeBritney που ξεκίνησαν οι θαυμαστές της. «Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτά που είδα, ντράπηκα που με έβαλαν στο επίκεντρο», έγραψε η 39χρονη τραγουδίστρια στο Instagram την Τρίτη. «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και… κλαίω ακόμα μερικές φορές !!!!» πρόσθεσε το άλλοτε είδωλο των εφήβων και σήμερα μητέρα δύο παιδιών, αναρτώντας στο Instagram ένα βίντεο που χορεύει το τραγούδι «Crazy» του ροκ συγκροτήματος Aerosmith. Όπως εξήγησε, ήταν ο τρόπος της να αισθανθεί «ελεύθερη και άνθρωπος και ζωντανή». Είχε προηγηθεί χορός της και με άλλο τραγούδι του ίδιου συγκροτήματος. 

Απευθύνθηκε επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο δημόσιο «μικροσκόπιο» στο οποίο υποβλήθηκε καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της, στο οποίο αναφέρθηκε το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Hulu τον περασμένο μήνα. «Η ζωή μου ήταν πάντα γεμάτη εικασίες…», έγραψε η Σπίαρς στην ανάρτηση της στο Instagram. «Στην πραγματικότητα με παρακολουθούσαν... και με έκριναν σ’ όλη μου τη ζωή !!! Έχω εκτεθεί όλη μου τη ζωή δίνοντας παραστάσεις μπροστά στους ανθρώπους» σχολίασε.

«Χρειάζεται πολλή δύναμη για να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ το σύμπαν με την πραγματική σου τρωτότητα γιατί πάντοτε με έκριναν τόσο πολύ… με προσέβαλαν… και τα μέσα ενημέρωσης με ντρόπιαζαν… και αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα».

«Κάθε μέρα ο χορός μού φέρνει χαρά!!! Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια… η τελειότητα είναι βαρετή... Είμαι εδώ για να μεταφέρω την καλοσύνη» κατέληξε στο μήνυμά της. 

 

Πηγή: skai.gr