Ξέσπασε η πριγκίπισσα Άννα: Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα της Φίλιππο

Ξέσπασε η πριγκίπισσα Άννα: Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα της Φίλιππο

Το Σαββατοκύριακο όπως αναμενόταν ήταν γεμάτο από συγκινητικά μνήματα εις μνήμην του εκλιπόντα πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Ένα από αυτά ήταν και το μήνυμα της μοναχοκόρης του, πριγκίπισσας Άννα. Η ίδια έχοντας μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της αφού μοιράζονταν πολλά μαζί, όπως τις κοινές τους εμφανίσεις σε στρατιωτικές παρελάσεις.

Το στιγμιότυπο μπορούμε να βρούμε στην σελίδα της πριγκίπισσας στο Instagram και μεταξύ άλλων η ίδια γράφει «Ξέρεις ότι αυτό θα συμβεί, αλλά δεν ποτέ δεν είσαι πραγματικά έτοιμος. Ο πατέρας μου ήταν ο δάσκαλός μου, ο υποστηρικτής μου και ο άνθρωπος που μου ασκούσε κριτική, αλλά ως επί το πλείστον είναι το παράδειγμα του για τη ζωή που έζησε καλά και υπηρετώντας το κοινό καλό, αυτό που θα ήθελα να μιμηθώ»

 

Σημειώνεται ότι η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο κάστρο του Windsor και θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη την χώρα. Οι παρευρισκόμενοι, λόγω πανδημίας, δεν θα υπερβαίνουν τους 30 και αναμένεται όλα τα μέλη να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Πηγή: Must