Κλείσιμο

Kristen Bell: Επιτρέπει στις κόρες της να πίνουν μπίρα χωρίς αλκοόλ

«Μπορείτε να με κρίνετε αν θέλετε, αλλά δεν κάνω τίποτα κακό», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός 

Η Kristen Bell αποκάλυψε ότι επιτρέπει στα παιδιά της να πίνουν μη αλκοολούχα μπίρα, ενώ ανέφερε ότι την έχουν παραγγείλει και σε εστιατόρια που πηγαίνουν. Η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Frozen» και «Veronica Mars», έχει δύο κόρες: την οκτάχρονη Delta και την εννιάχρονη Lincoln.

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show», δήλωσε: «Η κόρη μου είναι πολύ όμορφη. Τα παιδιά μου έχουν παραγγείλει μη αλκοολούχες μπίρες σε εστιατόρια στο παρελθόν». Η Bell παραδέχτηκε ότι «ακούγεται τρελό», αλλά πρόσθεσε ότι «το περιβάλλον είναι σημαντικό». 

Εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά ήταν μικρότερα και συνόδευαν την ίδια και τον σύζυγό της, συνάδελφο ηθοποιό Dax Shepard, σε εξόδους. 

«Στον σύζυγό μου αρέσει η μπίρα χωρίς αλκοόλ», είπε η ηθοποιός. Και συνέχισε: «Άνοιγε μία, την είχε στο στήθος του και περπατούσαμε και κοιτούσαμε το ηλιοβασίλεμα».

Η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει αλκοόλ στα ποτά, αλλά περιέγραψε μια περίπτωση που μία από τις κόρες της προσπάθησε να παραγγείλει μια μπίρα, ενώ έτρωγαν έξω. «Της είπα: ‘’Ίσως να το κρατήσουμε αυτό για το σπίτι’’», είπε η Bell. Και, ενδεχομένως, περιμένοντας η ίδια να δεχτεί κριτική από τους θαυμαστές της πρόσθεσε:«Μπορείτε να με κρίνετε αν θέλετε, ωστόσο δεν κάνω τίποτα κακό».
 

Πηγή: skai.gr