Light και Snik συνεχίζουν την κόντρα τους στα social media

Οι δύο τράπερς, που ενεπλάκησαν σε σοβαρό επεισόδιο με ξύλο στα βραβεία του MAD, δεν φαίνεται να ηρεμούν.

Συνεχίζουν την κόντρα τους, μετά το ξύλο στα MAD VMA’s, o Light και ο Snik, αυτή τη φορά στα social media.

Ο Snik ανέβασε story στο οποίο αποκαλούσε τον Light Κεντέρη και δήλωσε: «Εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται, είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού.»

Παράλληλα, ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συνοδεύει με το εξής σχόλιο: «Εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση.»  

Από την άλλη πλευρά ο Light κάνει λόγο για κραυγαλέα ψέματα και υποστηρίζει ότι ο Snik ήταν που προκάλεσε πρώτος.

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Μην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν 2000 μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν με την κοπέλα μου ήρθε με τρία παλικάρια, τα οποία μου την πέσανε. Έπειτα όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ μόνος μου και τον χτύπησα εκεί που καθόταν.»

«Δε μπορώ να καταλάβω το θράσος “το χέρι θα κόβεται” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δεν το σήκωσε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το tae kwo do εκτός από τον Snik. Να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε», είπε για το σχόλιο του Snik προς αυτόν.

light

light

Στα stories που ανέβασε ο Light αναφέρει ότι δεν είχε σκοπό να τον χτυπήσει,όμως από τη στιγμή που δέχτηκε επίθεση δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει με τα χέρια δεμένα. Μάλιστα, κατηγορεί τη διοργάνωση ότι δεν τον άφησαν να έχει την ασφάλειά του μαζί και του είπαν ότι σε κανέναν καλλιτέχνη δεν επιτράπηκε, ενώ ο Snik είχε μαζί του 3 άτομα.

light

Τέλος, κλείνει λέγοντας: «Πολύ βολικά σας ήρθαν όλα, όλοι για τα βραβεία μιλάνε και βρήκαμε και ευκαιρία να κράξουμε τους κακούς τράπερς. Καλώς ήρθατε στα Oscars των φτωχών.»

Πηγή: skai.gr
TAGS: Snik