Κλιμακώνεται η κόντρα των Royals: Το παλάτι «ξέχασε» την επέτειο γάμου Χάρι-Μέγκαν

Άσχημα συνεχίζουν να είναι τα νέα που καταφθάνουν από τα ενδότερα του Παλατιού και από την άλλη άκρη της Καλιφόρνια, για τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό διαφάνηκε μετά και το πέρας της χθεσινής μέρας, καθώς κανένας δεν σχολίασε την επέτειο του ζευγαριού στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά ιδιαίτερα ο βασιλικός λογαριασμός στο Instagram, επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Νέα δημοσιεύματα όμως, θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να προσπαθεί με κάθε τρόπο, να εξηγήσει στους παρεξηγημένους Ουίλιαμ και Κάρολο, τι σημαίνουν όλα όσα τους καταλόγισε για άλλη μια φορά, με την “Page six” να διερωτάται «Κανείς δεν πρόκειται να πει στον Χάρι να μην επιστρέψει αλλά πώς θα αντικρίσει την οικογένειά του; O Harry θα έρθει παρόλα αυτά, μας είπαν, αλλά πώς θα τελειώσει όλο αυτό; Θα έρθει απλά για την ημέρα χωρίς να τους συναντήσει νωρίτερα;».

 

Όλοι αναμένουν να δουν αν ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί στην Βρετανία το καλοκαίρι, για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του στα εγκαίνια, του αγάλματος που φτιάχτηκε για τον εορτασμό για τα 60χρόνια «ζωής» της Νταΐάνα την 1η Ιουλίου 2021.

Σημειώνεται ότι το άγαλμα θα φιλοτεχνήσει ο γνωστός γλύπτης Ian Rank-Broadley, ο οποίος έχει σχεδιάσει στο παρελθόν πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ, και ειδικά αυτό που απεικονίζεται στα Βρετανικά κέρματα.

Πηγή: Must