Η Κιμ Καρντάσιαν λάμβανε mails για τις πωλήσεις του sex tape που υποστήριζε πως διέρρευσε

Το υλικό κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007 και η Kim υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007, εναντίον της εταιρείας Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας.

To sex tape της Kim Kardashian και του Ray J, πίσω στο μακρινό 2007 είχε προκαλέσει πάταγο στην κοινή γνώμη και την show bizz.

Ένα email της Vivid Entertainment Steve Hirsch με ημερομηνία 1 Μαΐου 2007, φαίνεται να ενημερώνει την Kim ότι η κασέτα είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας, 1.255.578,50 δολαρίων, που προέρχονται από πωλήσεις DVD.

Το υλικό κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007 και η Kim υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007, εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε στις 27 Απριλίου 2007. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η Kim έλαβε το email από τη Vivid σχετικά με τους αριθμούς πωλήσεων.

Ο Ray J είπε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ότι η Kim υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή, και μάλιστα παρήγαγε το συμβόλαιό του με μια λίστα με τις σεξουαλικές ταινίες, λέγοντας ότι η Kim έγραψε τη λίστα απογραφής. Έχει επίσης ένα γράμμα από αυτήν και είπε ότι έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο γραφής.

Εκπρόσωπος της εταιρείας έχει μιλήσει ανοιχτά για τη συμφωνία στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς την «δύσκολη» επειδή λέει ότι η Kim πραγματικά δεν ήθελε να βγει η κασέτα.

Ο Ray J λέει ότι η συμφωνία τους ήταν ότι ο καθένας θα λάμβανε 400.000 δολάρια, συν 12,5% των κερδών, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο email του Hirsch προς τον Kim και τον Ray J.

Ο Ray ισχυρίζεται επίσης ότι η εταιρεία είδε δύο ερωτικές ταινίες τους και επέλεξε αυτή όπου η Kim φαινόταν καλύτερα.

Πηγή: Must