ΚΑΙΡΟΣ

Katy Perry: Έγινε μοντέλο για να λανσάρει τη συλλογή παπουτσιών της – Ποζάρει και σε τουαλέτα…

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η Katy Perry, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Katy Perry φαίνεται ότι εκτός από καλή τραγουδίστρια είναι και πολύ καλό μοντέλο, καθώς παρουσίασε η ίδια τη νέα της συλλογή παπουτσιών. Η 38χρονη τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή, φορώντας πανέμορφα σύνολα και παρουσιάζοντας τη συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023. 

Η Katy Perry, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η νέα συλλογή έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι η Katy αναλαμβάνει ένα νέο εγχείρημα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Hasbro ανακοίνωσε ότι η σούπερ σταρ του τραγουδιού θα εμφανιστεί ως ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας για το ειδικό αφιέρωμα γάμου για την 20ή επέτειο του Peppa Pig. Η 38χρονη τραγουδίστρια και κριτής σε ριάλιτι σόου θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Ms. Leopard (κυρία Λεοπάρδαλη) σε νέο αφιέρωμα που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

«Ως τρυφερή γονέας και θαυμάστρια της ίδιας της Peppa, η Katy Perry είναι ιδανική για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της κυρίας Λεοπάρδαλης», τόνισε ο πρόεδρος της Hasbro Entertainment, Ολιβιέ Ντουμόν, αναφερόμενος στην τρίχρονη κόρη της Katy, την οποία μοιράζεται με τον ηθοποιό Orlando Bloom.

Πηγή: skai.gr