John Stamos: Έπιασε την πρώην φίλη του στο κρεβάτι με τον ηθοποιό Tony Danza

Η Teri Copley αρνείται ότι τον απάτησε και ισχυρίζεται ότι αυτή και ο ηθοποιός είχαν ήδη χωρίσει

Ο John Stamos ισχυρίζεται ότι έπιασε την πρώην κοπέλα του στο κρεβάτι με τον Tony Danza. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «If You Would Have Told Me», ο 60χρονος ηθοποιός γράφει ότι έπιασε την κοπέλα του Teri Copley στο κρεβάτι με τον 72χρονο σήμερα Danza, ενώ έβγαινε με το μοντέλο-ηθοποιό τη δεκαετία του 1980.

Ο ίδιος περιγράφει το περιστατικό στο «People» ως «σωματικά επώδυνο» και «χειρότερο από οτιδήποτε άλλο».

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά θα προτιμούσα να με χτυπήσουν ξανά στη μύτη ή κάτι τέτοιο, επειδή ο πόνος δεν αντέχεται», λέει, σύμφωνα με το Entertainment Weekly. «Κοιτάζοντας πίσω, πιθανώς, να μην ήταν η κατάλληλη κοπέλα για μένα. Όλο αυτό που συνέβη ήταν απαίσιο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Ο ηθοποιός λέει ότι μπήκε στο σπίτι της Teri Copley και βρήκε την ηθοποιό να κοιμάται στο κρεβάτι με έναν άνδρα που δεν αναγνώρισε αμέσως και ο οποίος είχε γυμνασμένους κοιλιακούς. 

Ο John Stamos με την πρώην του

«Στην αρχή έλεγα: "Θα τον κλωτσήσω...". Δεν ήξερα ακόμα ότι ήταν ο Tony Danza. Βλέπω τους κοιλιακούς του. Είπα, ίσως όχι. Και έφυγα…», θυμάται ο Stamos. «Θυμάμαι ότι έτρεχα στον δρόμο με δάκρυα στο πρόσωπό μου και δεν ήθελα να με δει κανείς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Η Copley, που σήμερα είναι 62 ετών, λέει ότι η σχέση της με τον Stamos είχε ήδη τελειώσει τη στιγμή του περιστατικού. «Αναρωτήθηκα, τι έκανε εκεί ο John, γιατί είχαμε χωρίσει», ανέφερε στο «People». «Απλά με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι του και έφυγε».

Πηγή: skai.gr