Jeff Bridges: Αποκάλυψε ότι ο όγκος του έχει συρρικνωθεί

Ο διάσημος ηθοποιός προετοιμαζόταν για το χειρότερο σενάριο, ωστόσο είδε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του σαν μια πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσει

Ο Τζεφ Μπρίτζες είναι ένας επιζώντας. Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός έχει καταφέρει να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ ξεπέρασε και τις σοβαρές επιπλοκές που είχε με την υγεία του όταν νόσησε από κορωνοϊό. 

Μιλώντας στο «People» πέρυσι για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Μπρίτζες είπε ότι ψηλάφισε τον όγκο για πρώτη φορά όταν έκανε γυμναστική. «Ήταν ένας όγκος 30×23 εκατοστά στο σώμα μου. Σαν ένα παιδί μέσα στο σώμα μου», αποκάλυψε ο ίδιος. Η σύζυγός του του πρότεινε να κάνει εξετάσεις, όπως ανέφερε, αλλά ο ηθοποιός δίστασε να πάει στον γιατρό επειδή δεν πονούσε.

«Έκανα πεζοπορία και αισθανόμουν υπέροχα. Ωστόσο, είχα νυχτερινές εφιδρώσεις, αλλά και πάλι δεν έδωσα σημασία γιατί πίστευα ότι είναι απλά οι ζέστες του καλοκαιριού. Αποδείχθηκε ότι αυτά είναι συμπτώματα λεμφώματος», λέει ο ηθοποιός. Και προσθέτει: «Ο καρκίνος δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τον κορωνοϊό».  

Ο διάσημος ηθοποιός προετοιμαζόταν για το χειρότερο σενάριο, ωστόσο είδε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του σαν μια πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσει. «Για μένα, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, το εμπόδιο ήταν ο θάνατος. Και αυτός ήταν ο τρόπος να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Συνέχισα να σκέφτομαι: "Εδώ είναι το πρόβλημα, καταλαβαίνεις;". Εδώ είναι η πρόκληση"», είπε.

Σήμερα ο ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού ο όγκος του έχει συρρικνωθεί, όπως αποκάλυψε, και αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του «The Old Man».

«Πραγματικά, δεν πίστευα ότι θα ξαναδουλέψω. Πρέπει να παραδεχτώ ότι φοβόμουν να επιστρέψω στη δουλειά. Στη συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι την ανάρρωσή μου ως ένα δώρο που μου προσφέρεται», πρόσθεσε ο ηθοποιός. Η σειρά «The Old Man» προβάλλεται στο Hulu.
 

Πηγή: skai.gr