Κλείσιμο

Η χήρα του Hugh Hefner, Crystal, ετοιμάζει βιβλίο με «πικάντικες» λεπτομέρειες για την έπαυλη του Playboy

Η 37χρονη θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο «Only Say Good Things» και θα αποκαλύψει πώς ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων «την επέλεξε από το πλήθος» για να γίνει «μία από τις διαβόητες "φίλες" του» και μετέπειτα σύζυγός του

Η χήρα του Hugh Hefner, Crystal, πρόκειται να αποκαλύψει τον μισογυνισμό που αντιμετώπισε όταν ζούσε στην έπαυλη του Playboy, αφού, όπως λέει η ίδια, πέρασε χρόνια κρύβοντας την ιστορία της. «Το έκανα γιατί ήθελα να προστατεύσω τον εκλιπόντα σύζυγό μου», παραδέχεται. 

Η 37χρονη θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο «Only Say Good Things» και θα αποκαλύψει πώς της «έκλεψαν τη νεαρή ενηλικίωσή της», αφού πήγε στο πρώτο πάρτι στην περιβόητη έπαυλη σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Θα αποκαλύψει πώς ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων «την επέλεξε από το πλήθος» για να γίνει «μία από τις διαβόητες "φίλες" του» πριν το ζευγάρι, που είχαν 60 χρόνια διαφορά ηλικίας, ενωθεί με τα δεσμά του γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012.

Το βιβλίο θα αποκαλύψει, σύμφωνα με τη «Daily Mail», πώς ο Hefner είχε τον απόλυτο έλεγχο στις φιλενάδες-ερωμένες του, με αυστηρούς κανόνες για τα πάντα, από την εμφάνισή τους μέχρι τι ώρα θα κοιμηθούν, με την Crystal να αναγκάζεται να ανταγωνίζεται άλλες γυναίκες για να βρει μια θέση στην καρδιά του. 

Η ξανθιά καλλονή δήλωσε ότι οι άνθρωποι απολάμβαναν να γελοιοποιούν την ίδια και τις άλλες νεαρές γυναίκες, γεγονός που έκανε να χάσει την αυτοπεποίθησή της.  

«Η σχέση και ο γάμος μου με τον Hugh Hefner ήταν δύσκολη υπόθεση. Ενιωθα πάντα ότι έπρεπε να τον προστατεύσω, γι' αυτό και δεν είχα μοιραστεί την ιστορία μου μέχρι τώρα. Μετά τον θάνατό του, έπρεπε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Έπρεπε να ανακαλύψω ποια είμαι χωρίς να μου το υπαγορεύουν. Έπρεπε όχι μόνο να βρω τη φωνή μου, αλλά και να μάθω πώς να τη χρησιμοποιώ. Το βιβλίο μου είναι μια απόδειξη της δύναμης του χρόνου, της επεξεργασίας όλων όσων πέρασα και της αποδοχής της αλήθειας μου».
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: έπαυλη