Η Σάντρα Μπούλοκ περιγράφει την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της -Κάλεσε την αστυνομία μέσα από την ντουλάπα της

Πίσω στο μακρινό 2014 ένας θαυμαστής της ηθοποιού παραβίασε το σπίτι της.

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής της, όταν απειλήθηκε η ιδιωτικότητά της και όχι μόνο. Η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με θαυμαστή της στο μακρινό 2014 και συγκεκριμένα 8 Ιουνίου 2014 όταν κάποιος που τη θαύμαζε προσπάθησε να παραβιάσει το σπίτι της μέσα στη νύχτα με σκοπό να της παραδώσει ένα ερωτικό γράμμα που είχε γράψει για εκείνη.

Όπως η ίδια περιγράφει, η όλη εμπειρία ήταν ο χειρότερός της εφιάλτης τον οποίο και δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι και σήμερα.

Βρισκόταν μόνη στο σπίτι της και ήταν περασμένες δώδεκα τα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά άρχισε να ακούει περίεργους θορύβους και σηκώθηκε να ελέγξει το τι συνέβαινε. Προχώρησε προς τον διάδρομο του σπιτιού της όταν ξαφνικά είδε μπροστά της έναν μαυροντυμένο άνδρα να στέκεται απέναντί της και να την κοιτάζει. Αμέσως έτρεξε στο υπνοδωμάτιό της, κλείδωσε την πόρτα πίσω της και κρύφτηκε μέσα στη ντουλάπα καλώντας ταυτόχρονα και την αστυνομία.

Επρόκειτο για έναν 39χρονο άντρα ο οποίος παραβίασε το σπίτι της διάσημης ηθοποιού, πήδηξε από τον φράχτη και εισέβαλε στο σπίτι από την πλαϊνή είσοδο.

Η αστυνομία κατέφθασε σε λιγότερο από 10 λεπτά μαζί με τρία περιπολικά και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άγνωστο άνδρα και να τον συλλάβουν.

Ο άνδρας φώναζε στην ηθοποιό πως την αγαπάει και μάλιστα στο γράμμα που ήθελε να της παραδώσει αναφερόταν στην ηθοποιό ως σύζυγό του και στον 12χρονο γιο της, ως δικό του παιδί. Παράλληλα, το γράμμα έγραφε και το εξής:

«Θα μπορούσες να με είχες σήμερα, ωστόσο επιλέγεις άλλους ανθρώπους εκτός από εμένα. Θα είμαι κοντά όπως ξέρεις. Σ'αγαπώ. Είσαι πολύ ξεχωριστή για μένα και χωρίς εσένα στη ζωή μου υπάρχει μόνο δυστυχία. Περιμένω τόσο καιρό να έρθεις σε εμένα, ίσως όλα αυτά πρέπει μάλλον να συμβούν με άλλον τρόπο. Ίσως στην Χαβάη ή τυχαία καθώς γυμνάζεσαι στο δρόμο ποιος ξέρει. Δεν έχω ιδέα. Σε αγαπώ και τον Λούι και θέλω μόνο να είμαι μέρος της ζωής σου. Μου λείπεις πολύ και σε σκέφτομαι κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Είσαι το κορίτσι μου! Σε είδα να γυρνάς σπίτι μετά το γκαλά της AFI και ευχόμουν να ήμουν στην είσοδο της καρδιάς σου όταν γυρνούσες σπίτι».

Ο άνδρας ονόματι Joshua καταδικάστηκε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή για 26 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ενώ η Sandra Bullock έλαβε εντολή προστασίας για 10 χρόνια κάτι που δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να καθησυχαστεί καθώς το μετατραυματικό στρες την υπέβαλε σε θεραπεία.

Τελικά, ο άνδρας που εισέβαλε σπίτι της αυτοκτόνησε το 2018 λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Πηγή: Must
TAGS: celebrities