Η Σάνον Ντόχερτι μοιράστηκε φωτό από τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Συγκλονίζει για το θάρρος της η Σάνον Ντόχερτι. Η ηθοποιός δημοσίευσε «αληθινές» φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού (βρίσκεται στο στάδιο 4) για να ενθαρρύνει τις ακολούθους της να αρχίσουν κάνουν έγκαιρα διάγνωση.

Αναρτώντας τις φωτογραφίες στο Instagram την Πέμπτη, η πρώην σταρ του «Beverly Hills, 90210» περιέγραψε τον αγώνα της. «Για το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη μου διάγνωση στη δεύτερη. Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ αλλά είναι ειλικρινή και η ελπίδα μου με το να τα μοιράζομαι είναι να επιμορφωθούμε όλοι, να εξοικειωθούμε περισσότερο με το πώς φαίνεται ο καρκίνος», έγραψε η 50χρονη Ντόχερτι. 

«Ελπίζω να ενθαρρύνω τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικούς ελέγχους, να υπερβαίνουν τον φόβο και να αντιμετωπίζουν ό, τι μπορεί να είναι μπροστά σας».

«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Μάτωνε η μύτη μου από τις χημειοθεραπείες, δεν ξέρω αν περνάει κάποιος το ίδιο. Επίσης ήμουν εξουθενωμένη. Ένιωθα καλύτερα φορώντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι και οι οποίες όντως με έκαναν να γελάω. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω πράγματα που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ελπίζω όλοι μας να βρούμε τη σωτηρία μας στο χιούμορ» καταλήγει.

«Ποτέ δεν θέλω να συμπεριφέρομαι [σαν να πεθαίνω]», είπε τη Δευτέρα στην εκπομπή του ABC Good Morning America. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

 

 

Πηγή: skai.gr