«Η Νταϊάνα απάτησε πρώτη τον Κάρολο», ισχυρίζεται πρώην σωματοφύλακά της

Στην σειρά “The Crown” είδαμε τον πρίγκιπα Κάρολο να απατά πρώτος την Νταϊάνα, κάτι που έρχεται να αντρέψει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ζευγαριού όπου ένας από τους πρώην αξιωματικούς της βασιλικής προστασίας παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

Αν και το ειδύλλιο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα ήταν πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα πιστεύοντας ότι αυτή ήταν η αιτία για τον χωρισμό τους, ο Allan Peters ανατρέπει τα δεδομένα δηλώνοντας πως εκείνη ήταν που «έφυγε» πρώτη από τη σχέση.

Ο πρώην σωματοφύλακας ισχυρίζεται ο Κάρολος ξεκίνησε τη σχέση με την Καμίλα, αφού έμαθε πως η σύγυζός του τον απατά με ένα δικό της σωματοφύλακα, τον Barry Mannakee ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

«Η δημοφιλής αντίληψη θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο να ήταν άπιστος σε όλη τη διάρκεια το γάμου του – αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι η αλήθεια. Επέστρεψε στην Καμίλα, αφού έμαθε για τη σχέση της Νταϊάνα με τον Mannakee», δήλωσε.

Ο δεσμός με τον σωματοφύλακα
Ο δεσμός της φημολογείται πως άρχισε το 1985 σε μια βόλτα για ψάρεμα στο Μπαλμόραλ. Έναν χρόνο μετά πήρε μετάθεση στο διπλωματικό σώμα και αργότερα βρέθηκε νεκρός, όταν τον χτύπησαν με μοτοσικλέτα.

Σε νέο ντοκιμαντέρ του CNN, ο Peters ανέφερε για την Diana: «Άρχισα να παρατηρώ ότι η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστη όποτε βρισκόμασταν οπουδήποτε κοντά στον Manakee, έτσι αποφάσισα να της μιλήσω. Τα πρώτα 20 λεπτά το αρνούνταν κατηγορηματικά, αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε: είχε κάποιου είδους σχέση με τον Manakee. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με πλησίασε και μου είπε: “Γιατί η πριγκίπισσα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Τι στο καλό συμβαίνει;”. Οπότε του λέω: “Πρέπει να της μιλήσεις”. Και εκείνος είπε: “Λοιπόν, τα δοκίμασα όλα αυτά, και το μόνο πράγμα που φαίνεται να την στενοχωρεί είναι ότι ο Bary Manakee θα επιστρέψει στη στολή. Και, αν είναι τόσο στενοχωρημένη, ας μείνει ο Μπάρι”. Σε εκείνο το σημείο, αναγκάστηκα να πω: “Λοιπόν, κύριε, αν μείνει, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγω εγώ”. Και, νομίζω, εκεί το κατάλαβε. Ήταν εντελώς σοκαρισμένος και εμφανώς αναστατωμένος».

Πηγή: Must