Κλείσιμο

Γιατί η νέα εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν έχει προκαλέσει ανησυχία

Αν η γυναίκα που άλλαξε την εικόνα για την ομορφιά εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας, είναι επειδή η μάστιγα της ανορεξίας σηκώνει ξανά κεφάλι 

Κανείς δεν θα το παραδεχτεί δυνατά, αλλά ο κόσμος λατρεύει να βλέπει φωτογραφίες πριν και μετά από διάσημες προσωπικότητες που έχουν υποστεί δραματικές… «μεταμορφώσεις». Αυτές οι εικόνες είναι εγγυημένο ότι θα κάνουν «κλικ», είτε αναρτώνται στο Instagram είτε στο TikTok ή σε ιστοσελίδες κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Ωστόσο, η πρόσφατη εμφάνιση μιας διάσημης έχει προκαλέσει ανησυχία. Όταν η σταρ του ριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν, εμφανίστηκε στο «The Late Late Show» με οικοδεσπότη τον Τζέιμς Κόρντεν, αυτό που ενδιέφερε τους θεατές δεν ήταν το σκετς με τίτλο «Οι Ταργκάσιανς καταλαμβάνουν το Γουέστερος», μια παρωδία της τηλεοπτικής σειράς «House of Dragon», αλλά η αδύνατη φιγούρα της Καρντάσιαν. 

Μια φωτογραφία στο Twitter που συνέκρινε την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν με εκείνη που εμφανιζόταν στην ίδια εκπομπή πριν από πέντε χρόνια έγινε γρήγορα viral. Σύντομα, ακόμη και αθλητικές ιστοσελίδες μπήκαν στη συζήτηση για το αν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της. 

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζητούμενο και το ανησυχητικό. Αυτό που, πράγματι, είναι τρομαχτικό είναι η συνειδητοποίηση ότι αν η γυναίκα που επηρέασε και διαμόρφωσε περισσότερο τους κανόνες ομορφιάς τα τελευταία 15 χρόνια εξαφανίζεται σιγά σιγά μπροστά στα μάτια μας, είναι επειδή κάτι συμβαίνει! 

Η μάστιγα του λευκού ανορεξικού ιδεώδους, αυτή που έκανε ολόκληρες γενιές να ρουφάνε το στομάχι τους και να αγνοούν τις «γκρίνιες» της κοιλιάς τους, επέστρεψε στη ζωή μας… 

Πηγή: skai.gr