Κλείσιμο

Η Μαντόνα πιστεύει ότι ο γιος της φοράει τα ρούχα της καλύτερα από εκείνη - «Είναι εκνευριστικό»!

Η Μαντόνα εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γιο της 

Η Μαντόνα ξετρελάθηκε με την αίσθηση του στυλ του γιου της Ντέιβιντ Μπάντα κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε νυχτερινό talk show. Η 63χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ο 16χρονος γιος της, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους θαυμαστές του, «δείχνει καλύτερα με τα ρούχα της» από την ίδια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει κομψός. Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και δείχνει καλύτερα σε αυτά».

Η Μαντόνα ξετρελάθηκε, επίσης, με το ταλέντο του έφηβου γιου της και είπε στον παρουσιαστή ότι ο Ντέιβιντ θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του μια μέρα.

Τον Μάιο, ο Ντέιβιντ και η Μαντόνα εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους με τα Adidas x Gucci ρούχα τους κατά τη διάρκεια μιας εξόδου μητέρας-γιου. Ο γιος της έδειχνε κομψός καθώς περπατούσε χέρι-χέρι με τη μητέρα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1958 στο Μπέι Σίτι της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ από πατέρα ιταλικής καταγωγής και μητέρα Γαλλοκαναδέζα. Μεγαλωμένη σε ένα αυστηρό καθολικό περιβάλλον, αυτό το ανεξάρτητο πνεύμα  καταπιεζόταν κι ίσως γι' αυτό στη συνέχεια της ζωής της υπήρξε πάντα αντιδραστική απέναντι στη θρησκεία, προκαλώντας συχνά αντιδράσεις με τη στάση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Σήμερα στα 63 της παραμένει στις επάλξεις, δεν διστάζει να αποδομεί την εικόνα της ή να φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της, αδιαφορώντας για όσους λένε ότι καταφεύγει στο photoshop για να καλύψει τις ατέλειεςκαι αποδεικνύει ότι είναι αδιαφιλονίκητα μία από τις πλέον επιδραστικές προσωπικότητες της σύγχρονης εποχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Πηγή: skai.gr