Η Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα για πρώτη φορά! - Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό μας» για τη γέννηση του γιου τους

Ο Σαντικάι, επίσης, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι το όνομα του γιου τους θα είναι «Αλέξανδρος», επειδή «τους αρέσει η Ιστορία και ο Μέγας Αλέξανδρος»

Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησαν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Ο χαρούμενος πατέρας μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά, λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Πετάω στα σύννεφα. Είμαι πολύ ερωτευμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο χαρούμενος «χαζομπαμπάς». 

Η Λάουρα Νάργες είναι καλά στην υγεία της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό τους, κ. Σωτήρη Παπαγεωργίου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του. 

«Αυτή η εγκυμοσύνη ήθελε πραγματικά ψυχολογική υποστήριξη», επισήμανε ο ευτυχής, πλέον, πατέρας. 

Όσο για το μωρό, ο Χρήστος Σαντικάι, φανερά συγκινημένος, μίλησε για μια μοναδική εμπειρία. «Είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Είμαι σοκαρισμένος. Το μωρό μας γεννήθηκε 3,5 κιλά και η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη». 

Η Λάουρα Νάργες γέννησε με καισαρική και αυτός ήταν ο λόγος που ο Χρήστος Σαντικάι δεν κατάφερε να μπει στο χειρουργείο για τον τοκετό της συζύγου του. «Έρωτας με την πρώτη ματιά», ήταν η απάντηση του Σαντικάι στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς ένιωσε όταν πρωτοαντίκρισε το μωρό τους. «Δεν ήξερα πώς να το κρατήσω. Είχα αγωνία…». 

Ο Σαντικάι, επίσης, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι το όνομα του γιου τους θα είναι «Αλέξανδρος», επειδή «τους αρέσει η Ιστορία και ο Μέγας Αλέξανδρος». 

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε ότι ήδη έχει γράψει τραγούδι για τη γέννηση του γιου του. 
 

Πηγή: skai.gr