Η Lady Gaga θεωρεί ότι υπήρξε πολύ εστίαση στην προφορά της στην ταινία «House Of Gucci»

Η Lady Gaga έκανε σοβαρή προσπάθεια για να κατακτήσει την ιταλική προφορά για τον ρόλο της στην ταινία «House of Gucci», αλλά παραδέχεται ότι εύχεται όλοι να σταματήσουν να εστιάζουν τόσο πολύ σε αυτό.

«Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω ότι μου έκανε εντύπωση που δούλεψα την προφορά μου τόσο καιρό και ότι ήμουν στον χαρακτήρα για τόσο καιρό» είπε στους «New York Times» μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας στο Λονδίνο.

H προφορά της Πατρίτσια Ρετζάνι έγινε τελικά «σαν μυϊκή μνήμη» σημείωσε.

Σε άλλη συνέντευξή της στο AP ανέφερε ότι πέρασε περίπου έξι μήνες εξασκώντας την προφορά και άλλους 3,5 μήνες για να ερμηνεύσει τον χαρακτήρα. «Δεν ξέρω αν θα με εγκαταλείψει ποτέ πλήρως» είπε σε δηλώσεις της κατά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας.

Όπως είπε στους «New York Times» δεν ήθελε να πυροδοτήσει συζήτηση σχετικά «με τη μέθοδο υποκριτικής του εντυπωσιασμού» προσθέτοντας: «Θα ήταν πιο δύσκολο για μένα να μπαίνω και να βγαίνω από τον χαρακτήρα στο πλατό παρά να παραμείνω στον ρόλο».

Στην πραγματικότητα, εξήγησε, η καραντίνα λόγω της πανδημίας την οδήγησε να παραμείνει σε χαρακτήρα ακόμη περισσότερο από ό,τι θα είχε μείνει σε διαφορετικές συνθήκες «γιατί τι άλλο θα κάνω όταν επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου; Πώς θα μπορούσα να το απενεργοποιήσω;»

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέφερε επίσης πώς προσπάθησε να αποβάλλει τη Ρετζάνι μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής. «Όταν μπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ιταλία, πέταξα τα τσιγάρα μου» αποκάλυψε. «Πέταξα το ποτό, προσγειώθηκα στο Λος Άντζελες και καθάρισα τη ζωή μου γιατί δεν μπορούσα να ζω πια έτσι».

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «βίωσε κάποιο είδος πανικού προσκόλλησης». «Ένιωσα όπως ένιωθε η Πατρίτσια, μια ζωή χωρίς Gucci δεν ήταν μια ζωή που άξιζε να τη ζήσεις. Η καλύτερη στιγμή στη ζωή της ήταν, όταν ήταν Gucci, και μπορώ να σας πω, όταν τελείωσα με αυτήν την ταινία, ότι η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου ήταν να είμαι Gucci. Έτσι συνδυάζονται η τέχνη και η ζωή» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Lady Gaga