Η Εθνική Νορβηγίας τιμωρήθηκε γιατί δεν φόρεσε μπικίνι και η έξαλλη Pink παρενέβη (pics) 

Την οργή της αμερικανίδας τραγουδίστριας Pink προκάλεσε το πρόστιμο στη γυναικεία Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της Νορβηγίας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, επειδή οι παίκτριες αποφάσισαν να αγωνιστούν στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φορώντας σορτς και όχι μπικίνι. Έτσι η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ συνολικά την περασμένη εβδομάδα. Όμως η Pink παρενέβη, ξεκαθαρίζοντας ότι ευχαρίστως θα πληρώσει τα πρόστιμα. 

Οι αθλήτριες τόνισαν πως η συγκεκριμένη αμφίεση δεν είναι μόνο σεξιστική, αλλά και άβολη. Αποφάσισαν λοιπόν, έχοντας και τη στήριξη της εθνικής τους ομοσπονδίας, να αγωνιστούν φορώντας σορτσάκια.

«Είμαι ΠΟΛΥ υπερήφανη για τη νορβηγική γυναικεία ομάδα μπιτς χάντμπολ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ "στολή" τους. Στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ θα έπρεπε να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΞΙΣΜΟ. Μπράβο σας, κυρίες. Θα χαρώ να πληρώσω τα πρόστιμά σας εκ μέρους σας. Συνεχίστε έτσι» έγραψε στο Twitter η εμφανώς εξοργισμένη Pink. 


Η Νορβηγική Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τα πρόστιμα. Όμως εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην τραγουδίστρια του «Cover Me In Sunshine» και «Get the Party Started» μέσω της ιστορίας της στο Instagram, όπως ευχαρίστησε και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στις κοπέλες.

 

 

 

Πηγή: bbc.com