Κλείσιμο

Η «εισβολή» της Μέγκαν Μάρκλ στο πλατό της Έλεν ΝτεΤζένερις

Η δούκισσα του Sussex Μέγκαν Μάρκλ ξάφνιασε τους τηλεθεατές με μια ξαφνική είσοδο στο σόου της Ellen DeGeneres.

Είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως δούκισσα στο σόου, με την παρουσιάστρια να λέει πως πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί, σύμφωνα με το must.

Οι δυο τους συζήτησαν για διάφορα θέματα όπως για τη χρόνια φιλία που τους δένει και αποκάλυψαν μάλιστα πως είναι γειτόνισσες στο Μοντεσίτο.

Η παρουσιάστρια «τρόλαρε» τη Μέγκαν ρωτώντας αν την αναγνώρισαν οι σεκιουριτάδες, με τη δούκισσα να απαντά πως και «πιθανότατα το είπαν σε όλους. Τόσο καλοί ήταν».

Συνέχισαν την κουβέντα τους με την Markle να περιγράφει το πρώτο της αμάξι, ένα παλιό Ford Explorer Sport με «μια δική του ζωή», όπως την περιέγραψε. Θυμήθηκε ότι το κλειδί στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργούσε, επομένως είχε έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει μέσα.

«Πάρκαρα στο πίσω μέρος του παρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω», είπε γελώντας. «Έτσι πηγαινοερχόμουν».

Τέλος η Ellen θυμήθηκε ένα συμβάν μεταξύ αυτής και τους πρίγκιπα Harry, μετά και από ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκαλύπτοντας ότι αγκάλιασε και τάισε το μωρό τότε, Άρτσι, κάνοντας παράλληλα ένα αστείο για την αναλογία της αγγλικής λίβρας σε κιλά.

Πηγή: skai.gr