Η Billie Eilish λανσάρει το πρώτο της άρωμα και ξεχειλίζει απο συναισθήματα νοσταλγίας

H Billie Eilish κάνει το πρώτο της εγχείρημα στη βιομηχανία της ομορφιάς, κι εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. 

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες μέσω Instagram ότι το πρώτο της άρωμα που θα ονομάζεται Eilish, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Φυσικά, καθώς η ίδια ασπάζεται εδώ και χρόνια τη vegan φιλοσοφία, το άρωμα της θα είναι επίσης vegan, φτιαγμένο με καθαρά συστατικά.

«Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο»

Όπως η ίδια δήλωσε στην ανάρτησή της, αισθάνεται πολύ ενθουσιασμένη γι’αυτό το βήμα. «Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο», προσθέτει. «Το άρωμα ήταν πάντα ένα τεράστιο μέρος της ζωής και της ύπαρξής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, και ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ», κατέληξε.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η νεαρή καλλιτέχνης δήλωσε: «Είναι το τέλειο χειμωνιάτικο άρωμα, με νότες από κεχριμπάρι, κακάο, βανίλια και ζεστά μπαχαρικά. Είναι πολύ cozy για μένα και αισθησιακό. Με κάνει να θέλω να με αγκαλιάσουν τα Χριστούγεννα».

Η Eilish επιθυμούσε το άρωμα να είναι μια αναπαράσταση του εαυτού της

Όπως τόνισε η ίδια, το μπουκάλι συμβολίζει τα αγαπημένα της σημεία στο ανθρώπινο σώμα: το στήθος, το λαιμό και την κλείδα. Και το παραμύθι δεν τελειώνει εδώ, αφού για την Eilish το συγκεκριμένο άρωμα φέρνει επίσης αναμνήσεις από το παιδικό της δωμάτιο.

Αυτό το συναίσθημα της νοσταλγίας είναι ένα από τα κύρια συναισθήματα που θέλει να νιώσουν όσοι επιλέξουν το άρωμά της. «Πάντα θέλω οι άνθρωποι να νιώθουν νοσταλγία. Είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουμε στη ζωή και επίσης να είμαστε συναισθηματικοί. Μακάρι να μην ήμουν τόσο νοσταλγική και συναισθηματική όσο είμαι, αλλά έχω εμμονή με την ιδέα της παιδικής μου ηλικίας και αναμνήσεις».

Διαβάστε ακόμα:

The Lost Daughter: Η νέα ταινία της Maggie Gyllenhaal γυρίστηκε στις Σπέτσες κι έχει επιτέλους το πρώτο της trailer 

Πώς επηρεάζει το στρες την εμφάνιση ακμής; Η δερματολόγος απαντά

Πηγή: savoir ville