Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η αποκάλυψη του Ίλον Μασκ που καλύτερα να μην ξέραμε

Ο πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ίλον Μασκ, πέρα από τα επιτεύγματα των εταιριών του, Tesla και SpaceX, έχει γίνει αρκετές φορές πρώτο θέμα συζήτησης και για τα αυθόρμητα tweets του. Συγκεκριμένα, μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για την ψηφοφορία που έκανε στην πλατφόρμα, ζητώντας από την κοινότητα να αποφασίσει αν θα πληρώσει φόρους, καθώς και για το στοίχημα που έβαλε με τα Ηνωμένα Έθνη για την παγκόσμια πείνα.

Τώρα, ο Ίλον ήρθε να αποκαλύψει μια προσωπική πληροφορία που μάλλον δε θέλαμε να ξέρουμε. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ακόμη αυθόρμητο tweet του που έγινε αμέσως viral, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μια καθημερινή του συνήθεια όσον αφορά τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, δηλώνοντας:

«Τουλάχιστον το 50% των tweets μου έχουν γίνει σε έναν πορσελάνινο θρόνο. Μου δίνει ανακούφιση.»

Οι σχετικές δημοσιεύσεις:

Ναι, ο Ίλον Μασκ χρησιμοποιεί το Twitter από την τουαλέτα και οι περισσότερες δημοσιεύσεις του γίνονται, όπως φαίνεται, μαζί με το κάλεσμα της φύσης. Μάλλον είναι είναι ένα συνήθειο με το οποίο θα ταυτιστεί αρκετός κόσμος, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως πλέον θα κοιτάμε τα tweets του Ίλον με άλλο μάτι…

Πηγή: Unboxholics