«Πίνω πάντα τσάι με τον Κάρολο- Έχασα τα ψεύτικα νύχια μου»- Η ανάλαφρη συνέντευξη της Καμίλα στη Vogue

Για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Κάρολο αλλά και την... προσθετική νυχιών μίλησε σε συνέντευξη της η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Δούκισσα της Κορνουάλης, παραδέχεται ότι δεν είναι «εύκολο» να βρίσκει χρόνο για να περάσει με τον πρίγκιπα Κάρολο - τον επί 17 χρόνια σύζυγό της - λόγω του απαιτητικού προγράμματος εργασίας τους.

«Δεν είναι εύκολο μερικές φορές, αλλά προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα σημείο της ημέρας όπου συναντιόμαστε», είπε στη βρετανική Vogue για την καθημερινότητα με τον μελλοντικό βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Μερικές φορές είναι σαν πλοία που περνούν μέσα στη νύχτα, αλλά πάντα καθόμαστε μαζί και πίνουμε ένα φλιτζάνι τσάι και συζητάμε για τη μέρα μας. Έχουμε μια στιγμή», συνέχισε.

«Είναι υπέροχο να τα λέμε όταν έχουμε λίγο χρόνο. Ξέρετε, όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι στην πραγματικότητα καθόμαστε και διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνιές του ίδιου δωματίου. Είναι πολύ χαλαρωτικό γιατί ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις συζήτηση. Απλά κάθεσαι και είσαι μαζί με τον άλλον».

Όλα τα ρούχα στην φωτογράφιση της Vogue ήταν από την προσωπική γκαρνταρόμπα της. Όπως λέει, της αρέσει η μόδα -σε ένα βαθμό- γνωρίζει τι της ταιριάζει, συνεργάζεται στενά με την ενδυματολόγο Jacqui Meakin (που έντυνε επίσης την Βασιλομήτωρ) και γενικά επιλέγει την ευπρέπεια έναντι της φαντασίας.

«Είχα βάλει πρόσθετα νύχια, αλλά τα έχασα ενώ έκανα κηπουρική χθες», λέει γελώντας.

Συγκινήθηκε με την πρόσκληση της Vogue για φωτογράφιση αν και δίστασε στην ιδέα να ποζάρει για τα πρώτα της πορτρέτα στο διάσημο περιοδικό μόδας, στην όγδοη δεκαετία της.

Πηγή: skai.gr