Κλείσιμο

H κινηματογραφική Villa Tasca ενοικιάζεται στους κοινούς (αλλά πολύ πλούσιους) θνητούς - Φωτογραφίες

Οι θαυμαστές της σειράς "The White Lotus" και της ιστορίας,  μπορούν να οργανώσουν απόδραση στo παλέρμο και να κάνουν κράτηση για διαμονή σε μία από τις ιστορικές επαύλεις

Οι θαυμαστές της σειράς "The White Lotus" του HBO – αλλά και της ιστορίας -  μπορούν να οργανώσουν απόδραση στην Ιταλία και να κάνουν κράτηση για διαμονή σε μία από τις ιστορικές επαύλεις του Παλέρμο

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς The White Lotus, η Χάρπερ και η Ντάφνι διανυκτέρευσαν στην αριστοκρατική έπαυλη του 16ου αιώνα, που κινηματογραφικό βρισκόταν στην πόλη Νότο. Η βίλα, γνωστή ως Villa Tasca, είναι διαθέσιμη στο Airbnb και είναι τόσο πολυτελής όσο φαίνεται στη σειρά. 

Villa Tasca

Είναι μία ιστορική κατοικία, στην οποία έχουν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, η Ζακλίν Κένεντι, η Μαργαρίτα της Σαβοΐας και έχει εμπνεύσει συνθέσεις μουσικών, όπως ο Βέρντι και ο Βάγκνερ.

Villa Tasca

Βρίκσεται σε μία έκταση με ελιές, εσπεριδοειδή και αιωνόβια δέντρα στο δρόμο από το Παλέρμο προς το Μονρεάλε.

Villa Tasca

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και υπέροχο κήπο. Στους ευρύχωρους και φωτεινούς εσωτερικούς του χώρους ξεχωρίζουν οι τοιχογραφίες, τα έπιπλα αναγεννησιακού στυλ και οι πολυέλαιοι Murano.

Villa Tasca

Villa Tasca

Η Villa Tasca βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Παλατινό Παρεκκλήσιο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και μέρος της διαδρομής που περιλαμβάνει το Αραβο-Νορμανδικό Παλέρμο.


 

Πηγή: skai.gr