H Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με μπικίνι στις Μπαχάμες και «γκρεμίζει» το Instagram (φωτο)

Μπορεί τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στη Κιμ Καρντάσιαν και τον πρώην σύζυγό της και διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ, αλλά η ίδια η φρόντισε να δείξει σε όλους πως δεν δίνει δεκάρα για όλα αυτά και αναπολεί τις στιγμές ξεγνοιασιάς που βίωσε με το νυν σύντροφό της Pete Davidson στο πρόσφατο ταξίδι τους στις Μπαχάμες.

Ο διάσημος ράπερ λέγεται πως έγινε έξαλλος επειδή δεν ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων της 4χρονης κόρης του Chicago που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το συγκεκριμένο πάρτι το έκανε η Κιμ, παρέα με την αδελφή της Kylie Jenner, αφού και η Stormi θα γίνει 4 ετών στις αρχές Φεβρουαρίου, έτσι τα δύο διάσημα ξαδελφάκια έκαναν ένα κοινό πάρτι γενεθλίων - υπερπαραγωγή.

Στο πάρτι ήταν όλες οι αδελφές Καρντάσιαν αλλά απουσίαζε η Kendall Jenner, ενώ εκεί ήταν και ο ράπερ Travis Scott, ο πατέρας της Stormi.

Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν ήταν καν καλεσμένος.

Και ενώ αναρίθμητα δημοσιεύματα μιλούν για μεγάλη κόντρα του Κάνιε με την Κιμ μετά από αυτό το συμβάν, η διάσημη influencer φρόντισε πριν λίγες ώρες να ανεβάσει στο Instagram μια σειρά από νέες καυτές πόζες της με μπικίνι από τις πρόσφατες διακοπές της στις εξωτικές Μπαχάμες με τον σύντροφό της και διάσημο κωμικό Pete Davidson.

«Μητέρα φύση» έγραψε η Kim και τα σχόλια έχουν πέσει βροχή!

Δείτε όλες τις ειδήσεις