H Jeniffer Lawrence και η εντυπωσιακή σι-θρου τουαλέτα που έγινε viral

Η 32χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με ένα strapless bra και κοσμήματα από τους σχεδιαστές Anita Ko και Ana Khouri.

Η Jeniffer Lawrence συνεχίζει να εξελίσσεται και να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις σέξι-chic εμφανίσεις της. Μετά από μια περίοδο απουσίας από το προσκήνιο, η Lawrence έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή, επικεντρώνοντας στον σέξι χαρακτήρα που την έκανε διάσημη.

TTY

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο, εντυπωσίασε με μια μαύρη ημιδιάφανη τουαλέτα με λεπτομέρειες σεκίν φλοράλ, συνοδευόμενη από ένα ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια που έδιναν έναν ρετρό χολιγουντιανό αέρα.

Η 32χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με ένα strapless bra και κοσμήματα από τους σχεδιαστές Anita Ko και Ana Khouri.

REGE

Τα κατάξανθα μαλλιά της ήταν πιασμένα σφιχτά σε μια υπέροχη αλογοουρά, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο glamour στην εμφάνισή της.Μετά από μερικά χρόνια απουσίας, η Lawrence κάνει επιστροφή φέτος στη μεγάλη οθόνη με την κωμωδία «No Hard Feelings», σε σκηνοθεσία του Jean Stupinski.

Στην ταινία, η Lawrence υποδύεται μια γοητευτική τριαντάρα που προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός ντροπαλού φοιτητή.

U6

Το κόνσεπτ της ταινίας αναποδογυρίζει τις κλασικές, σέξι κωμωδίες της δεκαετίας του 2000, προσφέροντας μια ανανεωμένη και απολαυστική προσέγγιση. Η Lawrence φαίνεται να επιστρέφει με στυλ και αυτοπεποίθηση, θέτοντας τον ρόλο της σε ακόμη ένα καταπληκτικό καλλιτεχνικό πλαίσιο.

(Πηγή εικόνας AP)

7j77

Πηγή: MUST
TAGS: φόρεμα