H J Lo άλλαξε στάση ζωής και της ταιριάζει -H αποκαλυπτική φωτογράφιση στο περιοδικό Rolling Stone

H Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Rolling Stone φορώντας ένα σούπερ σέξι outfit και για άλλη μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο γνωστό περιοδικό, η Λατίνα σταρ δεν δίστασε να μιλήσει για τον έρωτα της ζωής της και να αποκαλύψει πως τον τελευταίο καιρό πήρε την απόφαση να αλλάξει την στάση της για την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η J Lo ανέφερε ότι αδιαφορεί πλήρως για τη γνώμη του κοινού, τα δημοσιεύματα, την κριτική και τον Τύπο και αν κρίνουμε από την εξέλιξη που έχει σήμερα η ζωή της, η αλλαγή αυτή της ταιριάζει απόλυτα και βελτιώνει την ποιότητα ζωής της.

Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι το μότο της στα 52 της χρόνια έχει γίνει το «σπάσε τους κανόνες» και αναφερόμενη στην σχέση της με τον Ben Affleck δηλώνει: «Προσπαθώ να μη λέω πολλά πλέον. Είμαι ευτυχισμένη κι αυτό και μόνο αρκεί. Έχω σκοπό να μην αφήσω τρίτους να μπουν ξανά ανάμεσά μας. Είμαστε κι οι δύο μεγαλύτεροι και φυσικά, πιο ώριμοι. Κι αξίζουμε μία ευκαιρία ακόμα», δήλωσε και αυτό και μόνο αρκεί. Η δημοσιότητα κατέστρεψε ήδη μία φορά τη σχέση τους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η «μοίρα τους το χρωστάει».

Η ίδια πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ νέοι τότε, δεν σκεφτόμασταν καθαρά κι η πίεση τα κατέστρεψε όλα. Αλλά είναι τόσο όμορφο να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη».

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: Must