H Billie Eilish... γκοθού, «ταράζει τα νερά» του Instagram: Οι φωτογραφίες που θα συζητηθούν

Η 21χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish ανέβασε μια σειρά από μάλλον αμφιλεγόμενες πόζες, δείχνοντας το στενό σατέν μαύρο φόρεμα της, συνδυασμένο με ένα Gucci καλσόν, σε μια ερασιτεχνική φωτογράφιση στο υπνοδωμάτιο της.

"Όταν το πάρτι τελειώνει, έρχεται η ώρα των φωτογραφιών"

Αυτό σκέφτεται αναμφισβήτητα η Billie Eilish, όπως αποδεικνύουν νέες selfies που για μια ακόμη φορά "ταρακούνησε το διαδίκτυο με σέξι και εκκεντρικές πόζες.

Η 21χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish ανέβασε σήμερα τα ξημερώματα μια σειρά από μάλλον αμφιλεγόμενες πόζες, δείχνοντας το στενό σατέν μαύρο φόρεμα της, συνδυασμένο με ένα Gucci καλσόν σε μια ερασιτεχνική φωτογράφιση στο υπνοδωμάτιο της.

«Με κοιτάς ακριβώς όπως είμαι» αναφέρει στην λεζάντα τους η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» ποζάροντας με το μακρύ μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και τις "εξαντρίκ" γόβες- πλατφόρμες της.

Έχοντας ένα καθόλα γκόθικ αέρα, άλλοτε κάθεται στο πάτωμα δίπλα σε ένα κρεβάτι, άλλοτε φωτογραφίζει το πρόσωπο της που τονίζεται έντονα από την αντίθεση των μαύρων μαλλιών και των γαλανών ματιών της ενώ σε άλλα καρέ σηκώνει τα πόδια της στον αέρα, για να αποκαλύψει με ένα κοντινό πλάνο με τα επώνυμα ρούχα και τα πανύψηλα παπούτσια της.

Πηγή: skai.gr