Γιωρίκας Πηλίδης: Με την μητέρα μου πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά της για να κατέβω σε αγώνες

Στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά το παρελθόν του αναφέρθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης κατά την σύντευξη του στην εκπομπή «the 2night show» στον Ant1

Ο πρωταθλητής πάλης, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το φετινό Survivor για λόγους υγείας, αποκάλυψε πως η οικογένειά του χρειάστηκε να κάνει μεγάλες θυσίες προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να συμμετάσχει σε αγώνες.

«Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες», ήταν τα λόγια του Έλληνα παλαιστή

Φυσικά αναφέρθηκε και στο Survivor: «Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Περνούσα δύσκολα».

Στο Survivor είπε πως μπήκε «για να με αναγνωρίσει ο κόσμος. Ήθελα να με αναγνωρίσει ως παγκόσμιο αθλητή αλλά τελικά με αναγνώρισε ως survivor».

Η μητέρα του ήταν πάντοτε στο πλευρό του, όπως δήλωσε και τον στήριξε όσο κανείς με κάθε τρόπο προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες πάλης παρά τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση. Της το ανταπέδωσε όμως όταν πήρε το  πρώτο του μετάλλιο: «Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε» είπε.

Πηγή: skai.gr
TAGS: SurvivorGR