Eurovision - Maneskin: Η απάντηση του Damiano David στις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών (pic)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στην Ιταλία ένα βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή των Maneskin Damiano David να σκύβει σε ένα τραπέζι την ώρα του πάρτι του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, με χρήστες να κάνουν λόγο στα social media για χρήση κοκαΐνης. 

Στη συνέντευξη Τύπου ο ιταλός τραγουδιστής και το συγκρότημα, που νίκησαν στη φετινή Eurovision, με το τραγούδι Zitti e buoni, ανέφεραν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έκαναν χρήση ναρκωτικών, και τάσσονται κατά της χρήσης ναρκωτικών, ενώ ανάρτησαν και σχετική ανακοίνωση στις ιστορίες τους στο Instagram. 

«Ο Τόμας (Thomas Raggi, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά… Σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό, αλήθεια. Όχι κοκαΐνη, σας παρακαλώ» τόνισε ταραγμένος ο τραγουδιστής. 

Το συγκρότημα δημοσίευσε στη συνέχεια μια δήλωση στις ιστορίες του Instagram:

«Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτό που κάποιοι λένε ότι ο Damiano κάνει ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά εναντίον των ναρκωτικών και δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε τόσο χαρούμενοι για τη νίκη στη Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας υποστήριξαν. Το Rock n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε» 

Πηγή: skai.gr