ΚΑΙΡΟΣ

Διάσημοι… σωσίες που κερδίζουν σχεδόν όσα και οι αληθινοί σταρ

Η νεαρή Πέιτζ Νίμαν έχει κάνει την ομοιότητά της με τη διάσημη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε επάγγελμα

Πόσες φορές δεν σας έχουν πει ότι μοιάζετε με κάποιον άλλον; Αν αυτός ο άλλος είναι ο Μπραντ Πιτ ή η Αντζελίνα Τζολί είστε πολύ τυχεροί. Όμως, αυτή την τύχη  μπορείτε να την αξιοποιήσετε και να βγάλετε πολλά (πάρα πολλά) λεφτά, όπως κάνουν διάσημοι… σωσίες σε όλο τον κόσμο. 

Για παράδειγμα: 

Κόνραντ Άνραντ ως Λεονάρντο Ντι Κάπριο 

Ενα μοντέλο από Σουηδία στα νιάτα του έμοιαζε εντυπωσιακά με  τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Χάρη σε αυτή την ομοιότητα, ο  Άνραντ «κατέκτησε» το Instagram, με πολλές χιλιάδες followers, που μεταφράζονται σε χιλιάδες δολάρια. 

Πέιτζ Νίμαν ως Αριάνα Γκράντε

Η νεαρή Πέιτζ έχει κάνει την ομοιότητά της με τη διάσημη ποπ σταρ επάγγελμα. Ντύνεται σαν την Γράντε, βάφεται σαν την Γκράντε και χτενίζεται σαν την Γκράντε και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει εκπληκτικά με την Γκράντε! 

Νέιθαν Μιντς ως Μπαντ Πιτ 

Ο 37xronow Αγγλος Νέιθαν Μιντς - εργάτης, μόνος πατέρας δύο κοριτσιών - έγινε διάσημος χάρη στην ομοιότητά του με τον απόλυτο γόη του Χόλυγουντ, Μπραντ Πιτ. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης τον.. έχρισαν «σωσία του Μπραντ Πιτ» (δικαίως) και από τότε  η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη ως σωσίας του ηθοποιού.

Τσέλσι Μαρ ως Αντζελίνα Τζολί

Εδώ και χρόνια, η νεαρή και πανέμορφη Σκωτζέζα beauty blogger Τσέλσι Μαρ έχει χαρακτηριστεί ως η απόλυτη σωσίας της διάσημης ηθοποιού και ακτιβίστριας.

Ωστόσο, αν και θα μπορούσε να κάνει παγκόσμια καριέρα μοντέλου – ή και ηθοποιού – η Μαρ έχει απορρίψει δεκάδες προτάσεις από πρακτορεία, δουλεύει σε γραφείο εταιρίας και έχει «ιδιωτικό» τον λογαριασμό της στο Instagram, με πάνω από 85.000 followers.

Πηγή: skai.gr