Κλείσιμο

Ζωδιακές προβλέψεις 28 Μαρτίου-3 Απριλίου: Αφροδίτη και Κρόνος φέρνουν συναισθηματικό μπλοκάρισμα

Ξεκινάει μία εβδομάδα όπου μία νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα την πρωταπριλιά, άρα αυτό για εμάς σημαίνει ότι είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια, ανάλογα πάντα με τον Οίκο (τομέα) που ευνοούμαστε. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα συναντηθούν και αυτό θα μας προσφέρει ένα μικρό συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ίσως και ένα “πάγωμα” σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, κάποιοι θα αισθανθούν ότι μπαίνει ένα φρένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Για τέλος, έχουμε τον Ερμή ο οποίος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και, πρακτικά, σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θα είμαστε πιο παρορμητικοί και επιθετικοί στον τρόπο που μιλάμε.

Εδώ είναι το σημείο που σας λέω «διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας».

Κριός

Δυναμικά Κριάρια, μπορώ να πω πως η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσάς, γιατί όχι μόνο ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σας και αυτό θα σας κάνει πιο ομιλητικούς με το μυαλό σας να στροφάρει πολύ πιο γρήγορα, αλλά γίνεται και μία νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που αυτό σημαίνει ότι είναι μία ευκαιρία να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τα πράγματα στη ζωή! Μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας, να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά σας ή να φρεσκάρετε τον χώρο που μένετε.

Είστε από τη φύση σας αεικίνητοι και με αυτά τα αστρολογικά δρώμενα γίνεστε ακόμη περισσότερο! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, να βάλετε κάτω τους στόχους σας και σιγά-σιγά να αρχίσετε να τους πραγματοποιείτε. Μπορείτε επίσης να βάλετε τις βάσεις για μία νέα επαγγελματική επιτυχία, να υπογράψετε συμβόλαια και γενικότερα, να κάνετε ό,τι περνάει από το μυαλό σας, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί.

Αφού ο Ερμής είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία, σκεφτείτε το σαν μία πολύ καλή ευκαιρία να προβάλλετε τις ιδέες σας και να προωθήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσπαθήστε να το κάνετε με τον προφορικό ή τον γραπτό λόγο.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη για εσάς, γίνεται στο προηγούμενο ζώδιο ακριβώς και αυτό σημαίνει ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βοηθήσετε συνανθρώπους μας, να προσφέρετε δηλαδή κάποιο είδος θυσίας – μη φανταστείτε Μάγιας, Μεσοποταμία και λοιπά. Μία θυσία του προσωπικού σας χρόνου. Μπορείτε επίσης, να περάσετε μία (ή να νιώσετε την ανάγκη να μπείτε σε μία) μικρή απομόνωση, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το υποσυνείδητό σας, να βρείτε λίγο χρόνο με τον ίδιο σας τον εαυτό, που αυτές τις ημέρες σάς χρειάζεται αρκετά. Μία ευκαιρία λοιπόν για διαλογισμό και επαφή με τα εσωτερικά σας

θέλω. Δεν είναι πολύ καλό αυτό που θα πω, αλλά να ξέρετε ότι ευνοείστε ακόμη και σε μυστικές συζητήσεις – αν δε θέλετε να μαθευτεί κάτι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πείτε. Επίσης, είστε από του «τυχερούς» που θα αισθανθείτε και το συναισθηματικό μπλοκάρισμα που ανέφερα στην εισαγωγή. Συγκεκριμένα θα αισθανθείτε την έλλειψη αγάπης και φροντίδας ή κατανόησης των αναγκών σας από τους φίλους σας. Αυτοί είναι που μπορεί να σας δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο.

Υπεύθυνος για αυτό είναι ο Κρόνος, που προκαλεί πάγωμα από όπου περνάει. Μήπως κάποιοι φίλοι κουράστηκαν να σας λένε ότι είστε πεισματάρηδες και κάνουν ναζάκια τώρα; Εννοείται πως είναι περαστική αυτή η κατάσταση, οπότε κάντε λίγο υπομονή, λίγες μέρες είναι και θα περάσουν!

Δίδυμοι

Λαλίστατα Διδυμάκια, μήπως ήρθε η ώρα να ενταχθείτε στον πολιτιστικό σύλλογο της γειτονιάς σας, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να δικτυωθείτε λίγο παραπάνω, μιας και αυτή είναι μία από τις αγαπημένες σας ασχολίες; Δεν το λέω τυχαία, καθώς η νέα Σελήνη γίνεται στο οίκο που ανήκουν οι φίλοι, οι ομοϊδεάτες και οι σύλλογοι.

Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, να περιμένετε προσκλήσεις από τους συγκεκριμένους χώρους. Είναι μία εβδομάδα λοιπόν που ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, κυρίως σε φιλικό επίπεδο, που αργότερα μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ο τομέας που θα αισθανθείτε ένα μικρό μπλοκάρισμα, έχει να κάνει με τα ταξίδια και τους ανθρώπους από το εξωτερικό. Αν έχετε εκκρεμότητες με αυτά που προανέφερα, δεν είναι πολύ αισιόδοξα τα πράγματα ότι θα προχωρήσουν αυτήν την εβδομάδα, από την επομένη το βλέπω.

Αν κάποιοι από εσάς κανονίζετε ταξιδάκι, έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο για να το πραγματοποιήσετε. Επίσης, αν κάποιοι έχετε κάποια νομικά θέματα, και σε αυτά θα υπάρξει μπλοκάρισμα. Τέλος, για όσους είναι σε διαδικασία του να πάρουν ένα πτυχίο, αν δεν το πήρατε την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα ίσως να καθυστερήσει λίγο ακόμα να φτάσει στα χέρια σας.

Καρκίνος

Αγαπημένα Καρκινάκια μου, για εμάς αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει ξεκάθαρα και αποκλειστικά με τα επαγγελματικά μας και την καριέρα μας. Η νέα Σελήνη γίνεται σε αυτόν τον Οίκο (τομέα) όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι η ενέργεια του σύμπαντος μας οδηγεί στο να ξεκινήσουμε καινούργια επαγγελματικά σχέδια και μάλιστα με πολύ μπλα-μπλα. Όσοι περιμένετε προαγωγή στη δουλειά σας, ήρθε η ώρα να την πάρετε.

Όσοι είστε άνεργοι, επιτέλους θα εργαστείτε. Όσοι έχετε μία πρόταση να πείτε στο αφεντικό σας, χτυπήστε την πόρτα την πρωταπριλιά. Είναι η μέρα τέτοια που ό,τι και να σας συμβεί δεν θα το πιστεύετε, αλλά αστρολογικά θα είναι αλήθεια. Σας έλεγα τόσον καιρό ότι είναι μία καλή ευκαιρία να δικτυωθείτε στα κοινωνικά μέσα, οπότε για κάποιους μπορεί να έρθει και μία ξαφνική κοινωνική αναγνώριση, αυτό που λέμε ξαφνική δημοσιότητα.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να σχετιστείτε με άτομα εξουσίας όπως είναι οι πολιτικοί, ο εργοδότης στη δουλειά κλπ. Βγείτε από το καβούκι σας καβουράκια μου και λάμψτε, γιατί το σύμπαν αποφάσισε να μας ευνοήσει στα της καριέρας μας!

Λέων

Η νέα Σελήνη για εσάς έχει να κάνει με το εξωτερικό, τους ανθρώπους από αυτό και τα ταξίδια. Επίσης, έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση, τη θρησκεία, τα πτυχία μας, αλλά και τα νομικά. Πρακτικά για εσάς αυτό σημαίνει πως, οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας σε σχέση με τα προαναφερόμενα, τώρα ευνοείστε ώστε να το ξεκινήσετε. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες, τώρα θα θέλετε να τις λύσετε.

Αν έχετε χάσει την επαφή σας με τα θεία, είναι μία ευκαιρία να την αποκτήσετε και πάλι. Επειδή είστε της καλοπέρασης, δεν μπορώ να πω ότι δε θα σας βγει η ανάγκη για ένα ταξίδι, ακόμη και στο εξωτερικό, αν σας παίρνει οικονομικά. Από την άλλη, σε όποια ηλικία και αν είστε, μπορείτε να δείτε αν θέλετε να επεκτείνετε το φιλοσοφικό σας επίπεδο και να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια, είτε ξένων γλωσσών, είτε ό,τι ευχαριστεί εσάς. Το μπλοκάρισμα για εσάς έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί δηλαδή να αισθανθείτε αυτή την εβδομάδα ότι @ σύντροφος σας, δε σας δίνει αυτό που θέλετε, ότι δεν σας αγαπάει.

Φυσικά εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός για το αν θα επέλθει και ένας χωρισμός αλλά σα γενική πρόβλεψη, δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Αν και περισσότερο θα είναι συναισθηματικό αυτό που θα σας συμβεί και όχι πρακτικό.

Μπορεί ακόμη και εσείς οι ίδιοι να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα προς τ@ σύντροφό σας. Μπορείτε να το ρίξετε στον Κρόνο, που περιορίζει την Αφροδίτη και δημιουργεί αυτήν την αίσθηση της μη αγάπης, του θέλω και δεν

μου δίνουν. Λίγες ημέρες κρατάει αυτή η όψη, οπότε εύχομαι να μην έχει και τη μορφή του μόνιμου.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με ανεβασμένη την ερωτική σας λίμπιντο, καθώς η νέα Σελήνη γίνεται σε έναν τομέα που έχει να κάνει με το σεξ! Η επιθυμία να ανακαλύψετε τα βαθύτερα σεξουαλικά σας ένστικτα, θα είναι έντονη και ίσως κάποιοι από εσάς να τα κάνετε πραγματικότητα. Ένα άλλο κομμάτι που ευνοεί η νέα Σελήνη, έχει να κάνει με χρήματα που έχετε να πάρετε από άλλους.

Χρήματα από φίλους που σας τα χρώσταγαν, επιστροφή από την εφορία, δάνειο από Τράπεζα και λοιπά. Αν δεν πάρετε χρήματα, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την περιουσία τ@ συντρόφου ή γενικότερα με τα οικονομικά άλλων – ένα απλό παράδειγμα είναι το χρηματιστήριο ή οικονομική τακτοποίηση τιμολογίων των προμηθευτών σας. Αν έχετε εκκρεμότητες με το Δημόσιο, θα πρότεινα να τις λύσετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς δε θα δυσκολευτείτε. Για τους πιο ψαγμένους Παρθένους, αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα ψυχολογικά σας θέματα.

Για τέλος, έχω να σας πω ότι το μπλοκάρισμα της εβδομάδας εσείς θα το νιώσετε στην καθημερινότητά σας, στην εργασία σας και στην υγεία. Στην εργασία σας μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από τον εαυτό σας και από την απόδοσή σας, Καταβάλετε πολύ κόπο, χωρίς αποτέλεσμα. Όσον αφορά στην υγεία, μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σε σχέση με το πώς την αντιμετωπίζετε και να βάλετε όρια σε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Ζυγός

Να τα τα στέφανα αγαπημένοι μου Ζυγοί, τα βλέπω να έρχονται! Για εσάς αυτή η νέα Σελήνη γίνεται στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς; Θα σας πω ευθύς αμέσως! Η διάθεση για αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και φλερτ θα είναι έντονη – ένα συνεχόμενο ερωτικό τοπίο θα είναι αυτή η εβδομάδα.

Θα θέλετε να δώσετε έμφαση σε όλες τις προσωπικές σχέσεις – είτε είναι με τ@ σύντροφο είτε είναι επαγγελματική σχέση, είτε είναι ένα καινούργιο φλερτ, όλο σας το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο εκεί. Όταν έχουμε νέα Σελήνη ευνοούμαστε στο να κάνουμε ευχές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, οπότε, αν είστε από τους Ζυγούς που θέλετε σχέση, να η ευκαιρία! Το άλλο θετικό είναι ότι ο Ερμής μπαίνει στον ίδιο Οίκο, οπότε αδιαμφισβήτητα το μυαλό σας θα είναι στραμμένο εκεί.

Εκμεταλλευτείτε τον, διότι θα σας δώσει ευστροφία στο να πείτε και να εκφραστείτε πιο εύκολα προς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Μπορεί δηλαδή να βρείτε έξυπνους τρόπους προσέγγισης, πρωτότυπους και πρωτοποριακούς. Αν σας ευνοεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά!

Σκορπιός

Εσάς η νέα Σελήνη θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το κατοικίδιό σας και τη διατροφή σας. Μπορεί να θελήσετε δηλαδή να αλλάξετε τον τρόπο που τρέφεστε έως τώρα και να επιλέξετε έναν άλλον, πιο υγιεινό. Θα σας βγει πολύ έντονα η ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να το καθαρίσετε και να το τακτοποιήσετε, να γίνεται λίγο Παρθένοι. Αν έχετε θεματάκια υγείας, είναι πολύ πιθανόν και αυτά να βγουν στο προσκήνιο.

Αυτή η νέα Σελήνη, θα σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες, να βγείτε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε διαφορετικά πράγματα, έτσι ώστε να είναι λίγο πιο ευχάριστη. Πολύ πιθανό σενάριο είναι να αυξηθεί και η παραγωγικότητά σας στη δουλειά ή να θελήσετε να αλλάξετε εργασία. Το μπλοκάρισμα για εσάς, έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Από εκεί θα σας προέλθει η αίσθηση ότι δεν παίρνετε αυτό που θέλετε.

Μπορεί δηλαδή στο σπίτι να ζητάτε πράγματα, να μην υπάρχει ανταπόκριση και αυτό να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δε σας υπολογίζουν. Επαναλαμβάνω μόνο την αίσθηση θα έχετε, σε πρακτικό επίπεδο μπορεί οι γύρω σας να σας βοηθάνε και απλώς εσείς να μην το βλέπετε.

Τοξότης

Για ένα πράγμα που ξεχωρίζετε, είναι η χαρά της ζωής που έχετε από φυσικού σας! Το αναφέρω γιατί, η νέα Σελήνη που γίνεται, έχει σχέση με αυτόν τον Οίκο. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν θα σας έρθει η επιθυμία να δημιουργήσετε κάτι καλλιτεχνικό και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας προσφέρουν χαρά. Για άλλους είναι το διάβασμα, για άλλους τα παιδιά τους, για κάποιους άλλους είναι να βγούνε για ένα ποτό και να φλερτάρουν.

Ό,τι κι αν προτιμάτε, το νόημα είναι ότι θα περάσετε καλά! Ένα πιθανό σενάριο είναι κάποιοι από εσάς να θελήσετε να πάτε ακόμη και στο καζίνο. Μετά χαράς, αλλά να είστε και λίγο προσεκτικοί. Επειδή η νέα Σελήνη και ο Ερμής είναι στον Κριό, είναι πολύ πιθανό να σας κάνει να είστε και πιο παρορμητικοί από ό,τι συνήθως στις κινήσεις σας. Προσέξτε το λίγο αυτό, για να μην βγείτε ζημιωμένοι. Θα πρότεινα, αν θέλετε και για να είστε ασφαλείς, να ξεκινήσετε μία καινούργια ενασχόληση με τα παιδιά σας αν έχετε, έτσι ώστε να δεθείτε και λίγο

παραπάνω ή αν δεν έχετε, μπορείτε να βρείτε εσείς ένα καινούργιο χόμπι και να καταπιαστείτε. Αν κάποιοι από σας το προηγούμενο διάστημα νιώθατε λίγο πεσμένοι, αυτήν την εβδομάδα η αυτοεκτίμησή σας θα ανέβει επίπεδο!

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη για εσάς θα ορίσει νέα ξεκινήματα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ή τον χώρο που στεγάζεται η εργασία σας. Η επιθυμία για ανακαίνιση ή ακόμη και μετακόμιση, θα είναι αρκετά έντονη. Για κάποιους που το έχουν στα υπόψιν τους, είναι μία καλή ευκαιρία ακόμη και για την αγορά σπιτιού. Νέες καταστάσεις ανοίγονται σε αυτόν τον τομέα και οι περισσότεροι είναι κάτι που το θέλατε πολύ.

Αν δεν κάνετε αλλαγές στο ίδιο το κτίριο (σπιτιού ή εργασίας), θα ασχοληθείτε με τους γονείς σας. Θεματάκια θα προκύψουν και θα χρειαστεί να είστε παρόντες για να τους βοηθήσετε. Μπορεί επίσης να είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αγορά ή την ανακαίνιση του σπιτιού που προείπα. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν, είναι μία εβδομάδα που όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε σπίτι και οικογένεια, πρακτικά και μεταφορικά. Τα καλά νέα είναι ότι το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση αυτήν την εβδομάδα και θα σας κατέβουν αρκετές ιδέες ώστε να κάνετε αυτά που σας προανέφερα.

Πολύ πιθανό επίσης, είναι να προσπαθήσετε να βρείτε και κάποιους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Σκέφτεστε μήπως να αγοράσετε πατίνι ή κάτι τέτοιο; Ό,τι κι αν είναι αυτό, μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα τη βρείτε τη λύση.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα για εσάς, είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσετε να δικτυώνεστε στα social media. Θα έχετε έξυπνες ιδέες ώστε να προωθήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτά. Η νέα Σελήνη, σας ευνοεί ιδιαίτερα σε αυτό το εγχείρημά σας και αν όντως θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, θα πρότεινα την πρώτη Απριλίου για να το ξεκινήσετε.

Είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι δεν τα καταφέρνετε ή ότι δεν είστε αρκετοί για κάτι τέτοιο, και γενικότερα η αυτοπεποίθησή σας να είναι λίγο πεσμένη αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Κρόνος, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δεν μπορούμε να πούμε ότι σας προκαλεί και το πιο ευχάριστο συναίσθημα. Τα έχετε βάλει με τον ίδιο σας τον εαυτό και νομίζετε ότι φταίτε εσείς. Πάει, τελείωσε αυτό το συναίσθημα, ήταν για την προηγούμενη εβδομάδα.

Αν δε σας αφορούν τα προηγούμενα που είπα, μπορείτε να πάρετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο ή ένα κινητό, laptop, tablet – όλα αυτά δηλαδή πού μας φέρνουν σε επαφή με τον έξω κόσμο. Επίσης, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία αν θέλετε να ξεκινήσετε να μάθετε μία καινούργια τέχνη, μία ξένη γλώσσα ή, αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης, να αποκτήσετε.

Πολύ πιθανόν, για κάποιους από εσάς, είναι και το μυαλό σας να κάνει ταξιδάκια. Ένας ωραίος συνδυασμός για να συνδεθείτε με τα αστρολογικά φαινόμενα, είναι να κάνετε ένα ταξιδάκι και να δείτε φίλους και συγγενείς.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα η νέα Σελήνη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις πηγές του εισοδήματος σας. Να δείτε δηλαδή, αν αυτά που εισπράττετε είναι ανάλογα του κόπου σας. Θα σας κάνει να δείτε με μία νέα ματιά το «έχω και κατέχω». Θα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας και αυτό δεν είναι κάτι κακό, να σκεφτόμαστε δηλαδή καινούργιους τρόπους για να τα βγάλουμε πέρα.

Επίσης, ο τομέας που θα τονιστεί θα είναι και οι προσωπικές σας αξίες. Θα αναθεωρήσετε λοιπόν αυτά που πρεσβεύατε τόσον καιρό. Η ανάγκη του να αποκτήσετε πράγματα, θα είναι έντονη. Όλο αυτό το σκηνικό θα γίνει σε συνδυασμό με ένα μπλοκάρισμα που θα νιώσετε στην ψυχή σας και στον εσωτερικό σας κόσμο. Μη σας αποθαρρύνουν αρνητικές σκέψεις, γιατί αυτό είναι παροδικό και σε λίγες ημέρες θα πάρετε πάλι τα πάνω σας!

Επειδή κάτι που μας παρέχει ασφάλεια, είναι και ένα σπίτι, μπορεί να σας βγουν σκέψεις για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως τελικά έχεις τι να φορέσεις;

Πέντε diffuser για να αρωματίσεις τον χώρο σου
 

Πηγή: savoirville