Κλείσιμο

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Πάρις Χίλτον για τον γάμο της: Η λίστα των 60.000 δολαρίων και τα 10 φορέματα

Τον αγαπημένο της καρδία της, Carter Reum θα παντρευτεί τον άλλο μήνα η Πάρις Χίλτον σε κτήμα της οικογένειας στην Καλιφόρνια, με νυφικό Valentino και φορώντας πλέον στο δεξί το πανάκριβο διαμαντένιο μονόπετρο του αρραβώνα της, υπογεγραμμένο από τον Jean Dousset.

Από ότι φαίνεται η χρυσή κληρονόμος δεν άφησε τίποτα στην τύχη αφού δημιούργησε μια εξωφρενικά ακριβή λίστα γάμου γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την πρώτη φορά που παντρεύεσαι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η λίστα κυμαίνεται γύρω στα 60.000 δολάρια και περιλαμβάνει είδη εστίασης αλλά και αντικείμενα διακόσμησης.

Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει μια πιατέλα Hermés των 500 δολαρίων, έναν δίσκο για ποτά Christofle αξίας 985 δολαρίων, ένα κρυστάλλινο σετ σερβιρίσματος για χαβιάρι των 1000 δολαρίων αλλά και ένα Baccarat βάζο των 4.885 δολαρίων.

Εκτός αυτών, η λίστα έχει και αντικείμενα πιο «προσιτής» αξίας, όπως μια κανάτα αξίας 140 δολαρίων, ένα cake stand των 185 δολαρίων και τσιμπίδες για παγάκια των 250 δολαρίων. Απλά καθημερινά πράγματα θα λέγαμε εμείς για να «ανοίξει» κανείς το σπιτικό του.

Να σημειωθεί ωστόσο πως πέρα της εξεζητημένης λίστας γάμου, η Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε πως έχει ήδη επιλέξει 10 φορέματα για την ώρα της δεξίωσης, αποδεικνύοντας μας πως η λίστα γάμου δεν είναι η μόνη εξωφρενική απαίτηση του γάμο της.

Πηγή: Must