Αντζελίνα Τζολί: Νέα κοινή έξοδος με τον Weeknd και οι φήμες περί σχέσης (pic)

Mία νέα κοινή έξοδος των Jolie - Weeknd, μετά την τελευταία τους τον Ιούλιο, πυροδότησε ξανά τις φήμες πως είναι μαζί, καθώς δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Santa Monica, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των γύρω αλλά και των φακών των paparazzi που τους κατέκλυσαν με τα φλας τους.

Αν και όλοι πιστεύουν πως ίσως η έξοδός τους αφορούσε ρομαντικούς λόγους μιας και οι δύο βρίσκονται «εντός παζαριού», μάλλον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς «Σίγουρα δεν προσπάθησαν να το κρύψουν», αφού η ίδια «επικεντρώνεται στο να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Έχει και τη σειρά της ΗΒO που πρωταγωνιστεί, άλλωστε».

Από την πλευρά του, ο The Weekend πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ‘The Idol’ με την υπόθεση να αφορά «μία pop τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη club του Los Angeles, o οποίος είναι ηγέτης μίας αίρεσης».

 

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στον φιλανθρωπισμό κάνοντας τεραστίων ποσών δωρεές σε διάφορα ιδρύματα που αφορούν είτε θέματα υγείας, είτε παιδιών είτε μεταναστών με την Jolie να βρίσκεται μέχρι πρότινος στην Burkina Faso, και τον Weeknd να λέει σε πρόσφατη δήλωσή του, «Θα δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια για να παράσχω δύο εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και θα ενθαρρύνω όσους μπορούν να δώσουν επίσης βοήθεια».

Κάτι που είναι κοινό, και μοιάζει να τους ένωσε σε αυτό το δείπνο, χρήζοντάς το με αυτό τον τρόπο μάλλον μια επαγγελματική συνάντηση.

Πηγή: Must