Κλείσιμο

Αντζελίνα Τζολί: Απαντά στις φήμες για την σχέση της με τον «Weeknd»

Η Angelina Jolie μας έκανε να ασχοληθούμε μαζί της αρκετά τις τελευταίες μέρες, ιδίως μετά τις εμφανίσεις της στις διάφορες πρεμιέρες της ταινίας που πρωταγωνιστεί «The Eternals», αφήνοντας να εξασθενήσει για λίγο η είδηση σχέσης της με τον καλλιτέχνη Weeknd. Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογραφικός φακός ξένων media τους «έπιασε» αρκετές φορές μαζί, υπονοώντας την ύπαρξη μιας ρομαντικής σχέσης.

Όσο όμως και να το εύχεται, η μνήμη των ρεπόρτερ και των οπαδών δεν εξασθενεί, το αντίθετο μάλιστα όσο πιο πολύ αποφεύγει να μας απαντήσει, τόσο θέλουμε να μάθουμε παραπάνω λεπτομέρειες.

Ρεπόρτερ του E! NEWS έκανε την πολυπόθητη ερώτηση στα πλαίσια συνέντευξης για την ταινία. Για να μας φύγει και εμάς η απορία. Συγκεκριμένα ρώτησε «Πρέπει να ξέρω. Τα παιδιά σας είναι σε ηλικία που μπορούν να εκφέρουν άποψη. Ήταν πιο ενθουσιασμένα που παίζετε στο Eternals ή που είστε φίλη του Weeknd;».

Η αγαπημένη όμως ηθοποιός όπως φαίνεται έβαλε μπροστά την διπλωματία της, απατώντας «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ταινία, αν αυτό ρωτάς». Κοιτώντας παράλληλα την συμπρωταγωνίστρια της Salma Hayek που ήταν παρών στην συνέντευξη και με ένα χαμόγελο λίγο πονηρό τολμώ να πω επανέλαβε «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτήν την ταινία».

Μεταξύ άλλων μίλησαν και για την απόφαση της να συμμετέχει στην ταινία με την ίδια να απαντά «Σκεφτόμουν την οικογένεια μου όταν δέχτηκα την πρόταση. Είναι ένα ερωτικό γράμμα στην ανθρωπότητα».

Πηγή: Μust