Αγνώριστη η Madonna στα γενέθλια του γιου της - Γιατί αντιδρούν οι φαν

Πληθώρα αρνητικών σχολίων έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό η Madonna, μετά τις υπερβολικές πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες και έχει υποβληθεί.

Τα όρια των fan της ξεπέρασε, μάλιστα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα για τα γενέθλια του 16χρονου γιου της, David Banda, από ένα πάρτι που διοργάνωσε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η σταρ ανέβασε στο Instagram της αρκετές φωτογραφίες και selfies με τον εορτάζοντα και έγραψε στη λεζάντα "Γλυκά 16α γενέθλια. Τόσα πολλά για να είμαστε ευγνώμονες”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Στις φωτογραφίες φαίνεται η διακόσμηση από το πάρτι ενώ σε δύο selfies μαμά και γιος είναι αγκαλιά. Η Madonna είναι αγνώριστη στις φωτογραφίες αφού έμοιαζε σαν συνομήλικη του 16χρονου γιου της, αποτέλεσμα είτε φίλτρων του Instagram είτε κάποιας νέας αισθητικής επέμβασης ή και των δύο.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεγάλωσες κι έγινες αυτός ο νέος άντρας. Αυτός ο καλλιτέχνης. Αυτός ο αθλητής. Αυτός ο χαρισματικός και εύγλωττος άνθρωπος. Ποιος ήξερε όταν σε γνώρισα στο Home of Hope ορφανοτροφείο στο Μαλάουι ενώ έπινες αναψυκτικό από ένα παιδικό ποτήρι και χωρίς να φοράς πάνα ότι θα γινόσουν αυτή η δύναμη της φύσης. Είμαι τόσο περήφανη για σένα”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Madonna.

Πηγή: Must