Ζάκυνθος: Άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι όταν εκπυρσοκρότησε όπλο που είχε στην τσάντα του

Πανικός επικράτησε στο γραφείο όπου εργαζόταν, καθώς η σφαίρα τον χτύπησε στην κνήμη και στην συνέχεια καρφώθηκε στο ταβάνι 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, άνδρας που τραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε το περίστροφο που είχε σε τσάντα, χθες το μεσημέρι 

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Ζακύνθου και ενώ ο άντρας βρισκόταν στο γραφείο όπου εργάζεται.

Από μια αδέξια κίνηση η τσάντα με το περίστροφο έφυγε από τα χέρια του άνδρα και έπεσε στο πάτωμα του με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο και να τραυματιστεί.

Η σφαίρα χτύπησε τον άνδρα στην κνήμη και στην συνέχεια καρφώθηκε στο ταβάνι του γραφείου, προκαλώντας τον τρόμο των εργαζομένων στο γραφείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο φρουρούμενος και το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου λαμβάνει καταθέσεις για τον σχηματισμό δικογραφίας.


Δημοσιεύτηκε 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ
‘Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε γραφείο στο κέντρο της Πόλης. Ενα άνδρας τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όταν εκπυρσοκρότησε περίστροφο που είχε σε τσάντα, στην κατοχή του. 

Από μια αδέξια κίνηση η τσάντα με το περίστροφο έφυγε από τα χέρια του και έπεσε στο πάτωμα του γραφείου με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο και να τραυματιστεί. Η σφαίρα βρήκε τον άνδρα στην κνήμη και καρφώθηκε στο ταβάνι του γραφείου, προκαλώντας τον τρόμο των εργαζομένων στο γραφείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο φρουρούμενος και το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου λαμβάνει καταθέσεις για τον σχηματισμό δικογραφίας!

Πηγή: ermisnews.gr