Ελάχιστη ποσότητα αλκόολ στην 24χρονη έδειξαν οι τοξικολογικές- Αντιδείγμα θα ζητήσει ο δικηγόρος της

Ελάχιστη ποσότητα αλκόολ στην 24χρονη έδειξαν οι τοξικολογικές- Αντιδείγμα θα ζητήσει ο δικηγόρος της

Αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ "ελάχιστη" είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων, σύμφωνα με το περιβάλλον του κατηγορούμενου. 

Αυτό αναφέρεται- σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- στο πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε νωρίτερα στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Στο πόρισμα περιλαμβάνονται οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Την παράδοση του πορίσματος έκανε νωρίτερα καθηγητής τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές Αρχές πραγματογνώμονας για την υπόθεση και ενημέρωσε παράλληλα την ανακρίτρια για το ακριβές περιεχόμενό του.

Υπενθυμίζεται ότι για την καταγγελλόμενη υπόθεση διώκεται ένας 27χρονος ο οποίος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Σύμφωνα με το Thess Today, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ