Κλείσιμο

Νέα τροπή στην υπόθεση στα Πατήσια: Γυναίκα καταγγέλλει ότι την βίασε άντρας παρουσία της συντρόφου του

Το ζευγάρι την κρατούσε στο διαμέρισμα παρά τη θέληση της ενώ ο 36χρονος κατηγορείται ότι την βίασε.

Έναν εφιάλτη έζησε μια 29χρονη κοπέλα στα χέρια μια γυναίκας και ενός άνδρα οι οποίοι την κρατούσαν κλειδωμένη σε σπίτι στα Πατήσια ενώ ο τελευταίος την βίασε παρουσία της συντρόφου του. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας με καταγωγή από την Αλγερία μετά από νυχτερινή έξοδο γνώρισε ένα ζευγάρι και η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση τους να πάει στο σπίτι τους. Τόσο το ζευγάρι, όσο και η 29χρονη φέρονται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

Ο άντρας κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής βίασε την 29χρονη ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν και η σύντροφός του. Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να εξέλθει του διαμερίσματος μαζί με την σύντροφό του, την εμπόδισαν και την κλείδωσαν στο διαμέρισμα.

Τελικά, η 29χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί, να πάει στο μπαλκόνι και να καλέσει από το κινητό της στο Κέντρο της 'Αμεσης Δράσης. 'Αμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Πηγή: skai.gr