Το «μυστήριο» με τον φάκελο στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αγρότης αποστολέας και το σενάριο με το θειάφι

Του Μάκη Συνοδινού

Ένα Αγρότης είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποστολέας του "υπόπτου φακέλου" που κινητοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική στην οδό Δομοκού στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αγρότης είχε στείλει για προσωπική του υπόθεση τον φάκελο ο οποίος περιείχε έγγραφα.

Ωστόσο όταν υπάλληλοι άνοιξαν τον φάκελο ένιωσαν τσουξιμο στα μάτια και αμέσως ειδοποίησαν τους αρμόδιους της ΕΛΑΣ και του ΠΣ προκειμένου να τον εξετάσουν και να τον παραλάβουν .

Άντρες της αστυνομίας ταυτοποίησαν και επικοινώνησαν αμέσως με τον αποστολέα του φακέλου ο οποίος κατάπληκτος τους είπε ότι δεν είχε τοποθετήσει τίποτα θανατηφόρο στον φάκελο πέραν από έγγραφα που αφορούσαν προσωπική του υπόθεση .

Στο σημείο ωστόσο, έφτασαν άντρες της ειδικής ομάδας διαχειρησης χημικών και τοξικών ουσιών όπου παρέλαβαν τον φάκελο και τον παρέδωσαν στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω χημική ανάλυση.

Άντρες της πυροσβεστικής εικάζουν ότι πιθανόν ο αγρότης να είχε πιάσει θειάφι η κάποιο άλλο χημικό στοιχείο κατά την διάρκεια που ετοίμαζε τον φάκελο με αποτέλεσμα να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση .

Αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από τα ειδικά εργαστήρια του ΕΟΔΥ οπου θα δείξουν αν ο αγρότης άθελά του ή όχι, προκάλεσε όλη αυτή την κινητοποίηση των αρχών.

Πηγή: skai.gr