Υπήρχαν βασανιστήρια λέει ο πατέρας της Ελένης

 Υπήρχαν βασανιστήρια λέει ο πατέρας της Ελένης

Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που ισχυρίζεται ότι και οι δύο κατηγορούμενοι ήταν «εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές».

«Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν το μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα […] Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο .Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει», είπε στο Star ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία ήταν συνεχής διαρκής βασανιστική έτσι .Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν  πετώντας την στη θάλασσα […] Όταν  κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν  να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. […] Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό .Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη», ανέφερε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης εξομολογήθηκε ότι με την γυναίκα του περίμεναν την Ελένη για να περάσουν όλοι μαζί τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.  «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας αύριο 16  πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι  της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι Να πει τι για αυτούς τους…τελοσπάντων», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Πηγή: skai.gr