Κλείσιμο

Ταϊγανίδης για παρενόχληση από Τούρκους: «Αιφνιδιάστηκα, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν» - Βίντεο

Τι είπε ο παραολυμπιονίκης για την παρενόχληση από τους Τούρκους κατά την εκπλήρωση του τάματος του

Την εμπειρία του από την εκπλήρωση του τάματός του, αλλά και για την παρενόχλησή του από την τουρκική ακταιωρό ενώ κολυμπούσε, μετέφερε ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι Δεκατιανοί».

Οπως είπε, στα 18 μίλια όταν σταμάτησε να ξεκουραστεί, διαπίστωσε την εμφάνιση του τουρκικού σκάφους, το οποίο τους παρακολουθούσε «Αρχικά δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, αιφνιδιάστηκα» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι ταυτόχρονα ανησύχησε καθώς δεν γνώριζαν τις προθέσεις των Τούρκων. «Συνέχισαν να μας ακολουθούν μπαίνοντας στα χωρικά μας ύδατα, αλλά δεν προχώρησαν σε άλλη κίνηση» συμπλήρωση ο Ταϊγανίδης

Ο παραολυμπιονίκης, όπως είπε, ήθελε να εκπληρώσει το τάμα του, κολυμπώντας 25 μίλια παραδίδοντας ο ίδιος το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 χθες το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Πηγή: skai.gr