Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στο όρος Θρυπτή της Ιεράπετρας ο αγνοούμενος άνδρας

Ο άνδρας εντοπίστηκε από εθελοντές ενώ παρόντες στην επιχείρηση ήταν οι υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς και η Αστυνομία

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σε περιοχή βόρεια του όρους της Θρυπτής ο 39χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας εντοπίστηκε από εθελοντές ενώ παρόντες στην επιχείρηση ήταν οι υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς και η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και επομένως βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης του από άνδρες της Πυροσβεστικής ώστε να μεταφερθεί σε σημείο από όπου θα παραληφθεί από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου ανησύχησαν όταν, όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, δίχως να ενημερώσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Πηγή: cretalive.gr