Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα - Αναστέλλονται τα δρομολόγια της Hellenic Train - Κανονικά ΗΣΑΠ και τραμ

Σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ κάνει λόγο για "αιφνιδιαστική απόφαση του σωματείου" και ζητεί προκαταβολικά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.

Ακινητοποιημένοι, από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, θα μείνουν σήμερα (2 Μαρτίου) οι συρμοί στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό της Αθήνας, λόγω απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε ως αντίδραση στο θανατηφόρο δυστύχημα των Τεμπών.

Επίσης, λόγω απεργίας που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για σήμερα 2/3/, όλα τα δρομολόγια της Hellenic Train αναστέλλονται.

Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς - Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ κάνει λόγο για «αιφνιδιαστική απόφαση του σωματείου» και ζητεί προκαταβολικά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.:

Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 6 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση σωματείου εργαζομένων αργά το βράδυ της Τετάρτης, να κηρύξει απεργιακή κινητοποίηση.

Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία  και τις δυσκολίες που θα συναντήσει στις μετακινήσεις του.

Πηγή: skai.gr